Salgsfremmende videokamera Sony QX100 og QX10 Hva kan vi forvente av tilbehøret?

Sannheten er at det ikke er første gang vi har sett hvordan smarttelefoner tydelig erstatter kompakte kameraer, spesielt med evolusjonen som linsene og funksjonene deres har gjennomgått over tid. I dette tilfellet skal vi imidlertid snakke om et tilbehør som kan revolusjonere alt igjen. Du har helt sikkert sett Sonys forslag, det av det Sony QX100 og Sony QX10 kameraer.

For dere som fremdeles er litt fortapt, i dette tilfellet kan du ta en titt på salgsfremmende video for Sonys QX100 og QX10 kameraer for å finne alle svarene om tilbehøret, og så vil jeg prøve å tenke på hvordan disse to linsene kan endre markedet, som vil være kompatible med mange Android- og iOS-telefoner og som lover å gjøre smarttelefonen til et kraftig kamera og fremfor alt Zoom inn på hvem som helst med telefonen sin med dette tillegget.

Jeg antar at da jeg så kampanjevideoen til Sony QX100 og QX10 kameraer Du har tenkt at dette tilbehøret kanskje er noe for deg. Når det gjelder spesifikasjonene som er inkludert i smarttelefonkomplementet, finner vi et kvalitetsforslag. Vi viser til 1 ″ Exmor R-sensor og F / 1.8 ZEISS Vario-Sonar T * -linser for QX100, med alternativet 10x zoom med Sony G-objektiv for Sony QX10-modellen.

det er prisen vil være $ 500 og $ 250, som de har avslørt, og selv om dette kan være et problem for å få et godt marked, er sannheten at det er mye mindre enn hva et profesjonelt kamera koster, og hva det tilbyr er å integrere det i telefonen som leker med alle applikasjonene og fleksibiliteten i å bære den med den lille plassen den opptar.

Sannheten er at tilbehøret til disse Sony QX100 og QX10 kameraer Du vil kunne endre måten å ta bilder av de fleste av oss på, eller du vil ganske enkelt bli bare en av de som kommer med mye støy og ender med å forbli taus uten oppmerksomhet fra publikum. Hva tror du vil skje?