Sammenligning av apper for flørting: Lovoo vs Meetic

Forrige uke publiserte vi en artikkel med en sammenligning av apper for å bestille mat hjemme. Denne gangen var det tur til to fabelaktige applikasjoner av iPhone å linke: Lovoo og Meetic. Hvilken av dem er bedre?

Begge appene kan lastes ned gratis. Imidlertid tilbyr de kjøp i appen. Når det gjelder Meetic, trenger vi det betale for å registrere, mens vi i Lovoo kan bruke kreditter eller låse opp en VIP-konto å forbedre opplevelsen. Dette er kanskje en av de mest bemerkelsesverdige forskjellene.

komparativ-lovoo-meetic (3)

Lovoo vs Meetic: Love is in the air

I slaget om Lovoo og Meetic vil kjærlighet alltid seire, la oss bruke appen vi bruker, det viktige er at den oppfyller sitt formål og tillater oss finn partneren som vil følge oss resten av livet. De er to ganske forskjellige applikasjoner, men med veldig like funksjoner og funksjoner.

komparativ-lovoo-meetic (4)

For eksempel gir både Lovoo og Meetic oss muligheten til bruk iPhone geolocation tjenester å søke etter mennesker i vårt område eller nærmest oss på den tiden.

komparativ-lovoo-meetic 7

I Lovoo, i tillegg til å kunne laste opp et bilde for profilen vår, vil vi ha muligheten til det bruk hashtags for å merke bildene våre. I Meetic kan vi selvfølgelig også laste opp bilder, men det har ikke en slik funksjon.

Det er klart, begge applikasjonene tillater oss å chatte og sende offline meldinger til andre mennesker. Som for grensesnittdesign, mens Lovoo har en mye mer moderne, fargerik og munter stil, Meetic har et mer seriøst og profesjonelt aspekt.

komparativ-lovoo-meetic 6

Til slutt er det verdt å nevne det Lovoo har en versjon for både iPhone og iPad, noe som Meetic mangler.

Last ned Lovoo

Har du valgt Lovoo? Last ned den herfra!

Last ned Meetic

Hvis du velger Meetic i stedet, kan du få det gratis herfra:

Hvilken velger vi? Hvilken applikasjon er best? I dette tilfellet er sannheten at vi ikke har klart å velge noen av dem spesielt. Begge appene er flotte og funksjonelle en serie med veldig like egenskaper. Kanskje ville det være interessant å nevne at Lovoo er designet for yngre mennesker og Meetic sannsynligvis for folk i 30-årene.

komparativ-lovoo-meetic (2)

For å fullføre, er det viktig å fremheve det Lovoo og Meetic er ikke de eneste appene som finner en partner på mobilen din. Faktisk, i iPadizate anbefalte vi allerede et veldig godt utvalg av apper å koble fra iPhone, en samling der du finner andre veldig interessante alternativer som Badoo, Tinder eller Grindr.

Hva er favorittprogrammet ditt flirt eller finn en partner i ditt iPhone? Se deg i kommentarene!