contadores Skip to content

Sammenligning av en modell av den antatte iPad PRO i video

For øyeblikket Apple har ennå ikke bekreftet iPad Pro-eksistensen, men alle ryktene antyder at det vil være en realitet og vil se lyset i begynnelsen av neste år. Denne nye modellen av nettbrettet ville ha en stor skjerm og vil fremfor alt være fokusert på det profesjonelle feltet. Nå har det kommet fram en video der en modell av denne antatte enheten sammenlignes med andre produkter som Apple har for tiden på markedet.

Så i denne videoen på drøyt halvannet minutt utgitt av Canoopsy, ser vi en modell av iPad Pro med dimensjonene som forventes å ha sammenlignet med to nye iPad-modeller, flere iPhone-modeller og til og med en 13-tommers MacBook Pro. Som brukeren sier, er det en modell laget av papp, der de har lagt forskjellige detaljer for å gjøre det mer realistisk.

ipad-pro-maqueta-video-3

På den annen side skal det bemerkes at Det japanske magasinet MacFan forventes i sin neste utgave å publisere en artikkel der de vil telle dimensjonene som iPad Pro ville ha., samt noen tekniske egenskaper som vi kunne finne inni oss. Vi drikker ikke lenger, og vi legger igjen videoen som du kan dømme selv.

IPad Pro vil ha en 12,2-tommers skjerm

Videoen er litt over halvannet minutt lang, men brukeren legger ikke så mye vekt på funksjonene. Så det ser vi den sier bare at den forventes å ha en 12,2 tommers skjerm, en størrelse som har blitt blandet ved tidligere anledninger, for deretter å begynne å sammenligne den med andre Apple-enheter.

Som du kan se, Det er en visuell sammenligning av størrelsen på iPad Pro med størrelsen på andre enheter, som lar oss få et inntrykk av hvor stort det ville være. Det er klart det er mye større enn noen iPhone-modell og enn de to iPad-modellene som vi finner på markedet, både Mini 3 og Air 2.

Men det som slår oss er det Dimensjonene til iPad Pro er praktisk talt de samme som på 13-tommers MacBook Pro. Overlagret på den lukkede skjermen er den bærbare datamaskinen noe større, men når du åpner skjermen og legger den på den, merker vi knapt noen forskjell.

På den annen side skal det også bemerkes at i begynnelsen av videoen ser vi at den viser til et annet navn som nettbrettet kan nå markedet, som er iPad Air Plus. Det må sies at dette ikke høres sprøtt ut, siden denne antatte 12,2-tommers modellen kan betraktes som en utvikling av iPad Air 2, versjonen med en 9,7-tommers skjerm.

Hvilke funksjoner kan iPad Pro ha?

Ved mer enn én anledning har vi allerede snakket om noen mulige egenskaper ved iPad Pro, selv om det foreløpig ikke er bekreftet noe, og det kan variere mye fra den endelige versjonen som Apple forbereder. Fra Nowhereelse samle noen av de siste ryktene som har dukket opp på nettet på dette nettbrettet.

ipad-pro-maqueta-video-2

Så de påpeker det iPad Pro kan ha en skjerm på 12,2 eller 12,9 inches diagonalt og ville ha dimensjoner på omtrent 305,31 × 220,8 × 7 millimeterOg det er at i følge ryktene vil tykkelsen på denne nettbrettet være mindre enn for iPhone 6 Plus. Til slutt sier de at det ville ramme markedet våren 2015.

Hva synes du om størrelsen på iPad Pro som vises i videoen? Tror du det vil ramme markedet med Apple Watch?