free estadisticas Saltar al contenido

Sammenligning Google Allo vs iMessage

abril 29, 2020

Google Allo har nettopp blitt presentert i den spanske butikken, og på iPadizate har vi sørget for å gi deg sammenligningen av den nye Google-applikasjonen og den fornyede stjernen til iOS 10, Messages. Den siste bringer mange nyheter i seg siste versjon som gjør at den skiller seg ut selv fra Telegram.

Ja, du har lest riktig, til og med Telegram. Hvis dette er slik, Vil Allo kunne tvinge oss til å trykke på nedlastningsknappen? Google har tatt beslutningen om å ta ut to applikasjoner og forlate Hangouts til andre formål – forretninger. Ja Duo forlot allerede en god smak i munnen – selv om vi ventet på oppdateringer; Vi håper Allo også vil gjøre det. Ikke gå glipp av det!

Sammenligning av Google Allo og meldinger

Hemmelige tekster og bilder

Fornyelsen av iMessage har brakt mange forbedringer, blant dem hemmelige tekster og bilder de aktiveres ikke før du klikker på dem, og har en strategisk fordel i samtaler fordi det bare blir sett hvis du klikker.

Du kan sende tegninger og animasjoner

Meldinger fortsetter å overraske oss og lar oss nå sende håndskrevne meldinger og animasjoner og dermed kunne samhandle bedre med andre mennesker. I tillegg til å ha det litt morsommere, noe som ikke er nok.

google allo

Uttrykk forutsigelse

Dette er også ledsaget av nyheter, for eksempel uttrykk prediksjon. AI (Artificial Intelligence) fra Google er ansvarlig for å lære deg hvordan du kan uttrykke deg for å forutsi neste uttrykk du skal bruke og for å lagre noen få klikk.

Meldinger spår emojis

Hvis Allo spår uttrykk, Meldinger spår emojis, fremhev ordene som kan ende opp med å bli emoji i teksten du skriver.

Bilder og tekst

Du kan sende dine beste bilder sammen med tegninger til alle kontaktene dine, slik at du kan slippe løs kreativiteten din i Allo. Vi vet allerede at Googles sterke poeng er kreativitet.

iPhone 7-skjerm

Dette er styrkene og forskjellene mellom begge meldingsapplikasjoner, den ene fra iOS og den andre fra Google. Hva har myket det grønne WhatsApp-hjertet ditt? Legg igjen i kommentarene!