Sammenligning mellom grensesnittet til iOS 6 og iOS 7

Sammenligning mellom grensesnittet til iOS 6 og iOS 7

iOS 7 vil være en radikal endring når det gjelder grensesnittet til operativsystemet. Den nye versjonen bryter med fortiden og tilbyr et fornyet grensesnitt, mye mer minimalistisk, frisk og “lys” Takket være det faktum at den første betaen er utgitt, kan vi se operativsystemet på jobb og se gjennom nyhetene. Hva tenker du om vi gjennomgår de viktigste endringene?

Startskjerm for IOS 7 og iOS 6

start-screen-ios-7-ios-6-2

De låseskjerm Det er det første vi finner når vi slår på enheten. Den nye versjonen har et mer delikat utseende, den nedre opplåsingslinjen forsvinner, selv om låsemekanismen forblir den samme. I bakgrunnen kan vi legge til bakgrunnsbilder, som bortsett fra å være animert, vil bevege seg etter hvordan vi plasserer telefonen, takket være gyroskopet som de forskjellige kompatible enhetene inkluderer.

Dokken gjennomgår også store endringer. Den forrige modellen forsvinner for å gjøre plass for en enkel gjennomsiktig bjelke som ikonene sitter på. Nok et eksempel på minimalismen til den nye versjonen av iOS.

Vanlige apper på iOS 6 iOS vs 7

iOS 7 begynner virkelig å skille seg ut når man ser på individuelle apper og deres visuelle endringer sammenlignet med tidligere versjoner av iOS. Fokuset er på forenkling, modernisering, foredling og jevn drift:

Han Notifikasjons senter Det har et gjennomskinnelig utseende og gir en forbedret visning av varsler. Det gir oss muligheten til å se dagens varsler, alle eller bare de vi ikke har sett ennå. Totalt sett tror jeg det har fått et renere utseende ved å gjøre det lettere å samhandle med enheten. Et eksempel i begge versjoner:

centro-notifications-ios-6-ios-7

Siri Den har også et nytt brukergrensesnitt. Det nye Siri-grensesnittet er gjennomskinnelig, mye mindre utsmykket enn det forrige, noe som gir det et mer moderne og enkelt utseende.

siri-ios-6-ios-7

De vær-appen er også redesignet og den nye er bedre integrert med resten av operativsystemet. Det er mer visuelt behagelig, selv om det ser ut som det forrige, men renere og enklere.

tiempo-ios-6-ios-7

De multitask Det har gjennomgått en enorm forandring, så mye at brukerne må bli vant til dette nye grensesnittet og den store forskjellen i måten å samhandle på. I tillegg gjenstår det å se hvordan multitasking håndteres på iPad gjennom bevegelser. Programmer kan kjøres i bakgrunnen. Brukere vil kunne gå fra en app til en annen på en mer visuell og intuitiv måte. iOS 7 vil kunne bestemme hvilke apper som må fortsette å kjøre i bakgrunnen, noe som gjør det til en smartere multitasking og fremfor alt ekte.

multitasking-ios-6-ios-7

De Mail-søknad og dens omdesign er fokusert på forenkling i alle aspekter, både i valg og sammensetning av nye e-poster. Den har en helt hvit bakgrunn, som sammen gir et mer moderne og veldig minimalistisk utseende.

mail-ios-6-ios-7

Kontrollsenteret har vært en av de mest kommenterte nyhetene. Takket være denne funksjonen vil vi kunne få tilgang til visse funksjoner mye raskere. For eksempel kan vi aktivere / deaktivere WiFi, kontrollere lysstyrken på skjermen, aktivere / deaktivere flymodus eller slå på blitsen på enheten som en lommelykt (og med dette laster Apple hundrevis av apper som gjorde dette nøyaktig). Takket være disse nye funksjonene kan vi få tilgang til raskere bare ved å skyve fingeren på skjermen, noe som mange av oss har spurt om i lang tid.

centro-control-ios-7

Ikonsammenligning av iOS 6 vs iOS 7

Her har vi Sammenligning av iOS7-ikoner mot sine iOS 6-kolleger skapt av befolkningen i OS X Daily, hvor vi kan se at noen ikke har noe med det å gjøre, mens flertallet gjennomgår en prosess med minimalisme og renslighet, og kan gjenkjennes uten store problemer. Generelt sett er denne endringen en av de mest kritiserte av brukerne. Hva synes du om de nye ikonene?

icono-ios-6-vs-ios-7

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!