Sammenligning mellom iPad Mini Retina, Kindle Fire HDX og Galaxy Tab 3 8.0

Sammenligning mellom iPad Mini Retina, Kindle Fire HDX og Galaxy Tab 3 8.0

Vi sammenligner 3 av de mest populære mini-nettbrettene: iPad Mini Retina, Kindle Fire HDX og Galaxy Tab 3 8.0

Nettbrett kommer til å bli en av de mest etterspurte gavene denne julen, men innen disse har kategorien minitabletter fått styrke de siste årene. For mange forbrukere, sin lille størrelse, lavere pris og komfort Det som bærer dem er en merverdi.

I dag gjennomgår vi tre av de mest populære mini-nettbrettene: iPad Mini Retina, Kindle Fire HDX og Galaxy Tab 3 8.0. Grovt sett har Kindle og Galaxy Tab en plastdel, mens iPad Mini er laget av aluminium. Alle tre har minimum 10 timers batterilevetid og i ingen av de tre kan den byttes ut av brukeren.

Herfra skiller hver pris og noen andre egenskaper, så vi vil analysere hver av dem nærmere.

ipad-mini-netthinne

Kindle Fire HDX

Det nye medlemmet av Kindle Fire-familien har en visning av 7 tommer med en oppløsning på 1920 x 1200 piksler og en tetthet på 323 piksler per tomme. Den drives av en 2,2 GHz firekjerners Snapdragon-prosessor og 2 GB RAM.

Når det gjelder operativsystemet, Kindle Fire HDX bruker sin egen variant av Android kalt Fire OS 3.0 (Mojito). Vi vil bare ha et frontkamera for å ringe videosamtaler med en kvalitet på 720p HD. Til slutt, når det gjelder dimensjonene, måler Amazon-nettbrettet 128 x 186 mm og er 9 mm tykk.

En av de flotte funksjonene i Kindle Fire HDX er innholdet. Når du kjøper en Kindle, dette laste inn alt innholdet du har på Amazon-kontoen dinDerfor vil alle bøkene, filmene og musikken din automatisk bli funnet på nettbrettet.

Kindle-Fire-HDX

Teknisk support er også et viktig poeng å huske på, siden du kan få tilgang til en teknisk support på nettet via en knapp, der du kan stille spørsmål du har om den nye enheten din.

Prisene starter kl 229 € for WiFi-modellen på 16 Gb. For 15 € mer slipper du å se reklame på låseskjermen, og for € 100 mer kan du glede deg over 4G-tilkobling.

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Samsung mini-nettbrett har den største skjermen av de 3 modellene å sammenligne, verken mer eller mindre enn 8 tommer i en oppløsning på 1280 x 800 piksler og en tetthet på 189 piksler per tomme. Inni i den har en dual-core prosessor på 1,5 Ghz og 1,5 Gb RAM.

samsung-galaxy-tab-8

Galaxy Tab 3 8.0 kjør Android versjon 4.2.2 (Jelly Bean). Når det gjelder kameraene, har den et 1,3 megapiksel foran kamera og et 5 megapiksler bakkamera. Dimensjonene er 209,8 x 123,8 mm og 7,4 mm tykke. Alt dette gir en vekt på 316 gram, ikke verst for en 8-tommers tablett.

Et flott trekk ved denne minitabletten er din infrarøde sensor, som lar deg bruke enheten som om det var en fjernkontroll. Samsung WatchOn-appen leveres med enheten og gir et vell av informasjon om et stort antall TV-apparater.

Prisene på Galaxy Tab 3 8.0 Start fra 249 € for 16 Gb modellen, selv om vi i dette tilfellet kan utvide kapasiteten gjennom en ekstern lagringsenhet.

samsung-galaxy-tab-3

iPad Mini netthinne

Apple introduserte endelig Retina-skjermen på sin iPad Mini, i tillegg til å likestille den med tanke på strøm med iPad Air. Først av alt, finner vi en 7,9-tommers skjerm med en oppløsning på 2.048 x 1.536 piksler og en tetthet på 326 piksler per tomme. På innsiden finner vi den kraftige Apple A7-brikken, den første som har en 64-biters struktur.

Strøm er en av de store styrkene for å få denne nye iPad Mini Retina, siden vi vil finne all kraften til iPad Air i en 7,9-tommers enhet. Dens dimensjoner og vekt er også misunnelsesverdig, 135 x 200 x 7,2 mm og bare 331 gram vekt.

ipad-mini-netthinne-1

Når det gjelder prisene, start fra € 389 i deres 16 Gb Wifi-modell. På dette grunnlaget må vi legge til € 100 hver gang vi øker kapasiteten eller velger modellen med 4G-tilkobling.

konklusjoner

Når de kommenterer i dallanews, til slutt er alt oppsummert i operativsystemet vi foretrekker. Hvis vi eier en iPhone eller kommer fra en tidligere iPad, vil vi sannsynligvis ikke forlate det komfortable iOS-økosystemet. Hvis vi verdsetter friheten som Android tilbyr oss, vil nok Galaxy Tab 3 8.0 være noe mer fristende. Til slutt, hvis vi er tunge lesere og har hatt en Kindle før, vil den nye HDX være etter vår smak.

Tablettene sammen-mini-

Hvis det er første gang vi skaffer oss et nettbrett, Det kanskje mest anbefalte er å få en Kindle eller en iPad Mini Retina. Den første er den billigste av de 3, og den mest egnede hvis vi er glupske bokspisere, mens iPad Mini er mer intuitiv og med mange flere applikasjoner tilpasset den enn Galaxy Tab.

Og du? Hvilke av disse tablettene foretrekker du?