Sammenligning mellom Microsofts Surface Pro og iPad 4

Microsofts Surface-nettbrett det har ikke blitt godt mottatt av forbrukerne. Selv om den har sitt marked, har den ikke klart å fullstendig trenge gjennom kampen mellom iPad og andre tungvektere i Android-verdenen.

I denne artikkelen vil vi se likheter og ulikheter mellom high-end-modellen, $ 899 Surface Pro, og Apples mest ønskede nettbrettmodell. Dette er vår elskede fjerde generasjons iPad med retina Display.

Sammenligning mellom Microsofts Surface Pro og iPad 4

Surface Pro er mye mer komplett enn RT-modellen, som dro ut om høsten til markedet. Til gjengjeld har den en mye høyere pris, så den må rettferdiggjøre investeringen. Selv om den vil bli utgitt litt senere enn forventet, har AnandTech hatt tilgang til et utvalg av hva det kan tilby.

Prosessoren er en i5, med et HD4000 grafikkort. Den har 4 GB RAM, og har en lagring på 64 eller 128 GB. Oppløsningen er FullHD, perfekt for sin 10,6 tommer diagonal. Den veier betydelig mer enn fjerde generasjon iPad (nesten 1 kilo), og inkluderer heller ikke mobiltilkobling.

Med disse tallene frykter vi det programvaren din må bidra mye slik at folk bestemmer for ham. For en lignende pris kan vi få noen av Apple bærbare datamaskiner som 11,6-tommers MacBook Air.

Nøkkelen vil være, som vi har sagt, i det Windows 8 kan tilby i sin hybridversjon for nettbrett og bærbare datamaskiner. Vi skal ha alt kraften i et stasjonært operativsystem i våre hender, selv om det må sees i praksis.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | 9to5Mac