contadores Skip to content

Sammenligning mellom spesifikasjonene til Nexus 10 og iPad 4

Nettbrettmarkedet er i brann akkurat nå. Etter presentasjonen av Apple av iPad Mini og iPad 4 (som kommer i butikkene i de første landene førstkommende fredag ​​2. november), har Google nå kommet ut for å presentere endringer i Nexus-linjen sin, endringer som i virksomheten til Nettbrettene inkluderer en ny 10-tommers modell for å kjempe “fra din til din” med Apple iPad.

Nexus 10 ankommer for å konkurrere med iPad 4

Det nye Google-nettbrettet, Nexus 10, er produsert av Samsung, og blant funksjonene kunne vi fremheve en 10,055-tommers skjerm med en oppløsning på 2580 × 1600 (300 dpi), det vil si en skjerm med høyere pikseltetthet enn netthinnen som Apple monterer på iPad 4 og den holder seg på 264 dpi. I tillegg har den også 2 GB RAM (sammenlignet med 1 GB på iPad 4). Resten av funksjonene er ganske like som på iPad 4, med noen unntak som for eksempel at den bare er tilgjengelig i to forskjellige kapasiteter (16 og 32 GB), det er ingen versjon med LTE (eller 3G) -tilkobling, og selvfølgelig skjer det Det samme som skjedde før og er at den endelige finishen ikke er like god: den er bygget med plast i stedet for et sterkere materiale som aluminium når det gjelder iPad.

Selvfølgelig må hver bruker vurdere behov og smak når de kjøper et nettbrett (eller et annet produkt). På bildet som følger med disse linjene kan du se en sammenligning mellom egenskapene til forskjellige tabletter.

http://www.youtube.com/watch?v=pHuoDqcIyqk

Vi bodde med iPad 4 uten å nøle et eneste sekund. De full integrasjon mellom programvare og maskinvare Det virker som en flott måte å få maksimal ytelse og mengden og kvaliteten på applikasjonene som er tilgjengelige for iOS er uendelig mye større enn i Android. Og du? Hvilken foretrekker du?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!