Sammenligning Samsung Galaxy S4 mot LG Optimus G

Han Samsung Galaxy s4 Det er faktisk en av de beste terminalene i dagens high-end smarttelefinscene. Selv om det må sies at det faktum at det har vært en av de siste som kom ut av markedet, gjør det også til stede i nesten alle nyhetene om smarttelefonmarkedet. Men å innse at det er terminalen du virkelig trenger, er noe du bør sjekke selv, og det er ingen bedre måte å gjøre det på enn å sammenligne den med dens mulige konkurrenter. Selv om det er sant at vi allerede har gjort andre sammenligninger med Samsung Galaxy S4 på bloggen vår, satser vi i dag på en annen, i dette tilfellet mellom Samsung Galaxy S4 og LG Optimus G

Sammenligning Samsung Galaxy S4 mot LG Optimus G

Rett under kan du se vår spesielle sammenligning i forhold til alle egenskapene til begge terminalene, og du kan sannsynligvis få et inntrykk av hvem som tilhører de to, mellom dette slaget om Samsung Galaxy S4 vs LG Optimus G Hvem vinner, fordi det må erkjennes at alt også avhenger av hva forbrukeren ser etter på telefonen. Så jeg lar deg se dypt.

Fremhev Samsung Galaxy S4

Skjermen er større, selv om det kanskje ikke alltid er en fordel, fordi det avhenger av forbrukeren og hva de leter etter. I alle fall, hvis du liker store skjermer, bedre Galaxy S4, som har 0,3 tommer mer enn den for LG Optimus G. Til dette må tillegges en større autonomi, en lavere vekt og et sekundært kamera med flere megapiksler.

Fremhev LG Optimus G

Teknologien på skjermen er for mange bedre enn Super Amoled som Samsung alltid satset på og utformingen av LG Optimus G Det er også mye mer interessant og elegant enn hva den allerede klassiske koreanske terminalen tilbyr, fordi den er veldig lik forgjengeren.