Samsung ATIVE SE, Galaxy S4 med Windows Phone

I dag finner vi en ny lekkasje av en mulig fremtidig smarttelefon. Denne gangen er det det første bildet av Samsung ATIVE SE, Galaxy S4 med Windows Phone.

Denne nye Samsung er praktisk talt identisk med Samsung Galaxy S4 som vi alle kjenner når det gjelder det ytre, bortsett fra det metalliske ytre skallet og operativsystemet.

I tillegg har den også noe som skiller det fra de andre, og det er operativsystemet Windows Phone 8.1.

Bilde - Samsung ATIVE SE, Galaxy S4 med Windows Phone

Tekniske egenskaper til Samsung ATIVE SE

Av Samsung ATIVE SE vet vi veldig få tekniske detaljer, selv om vi kan intuitere mange av dem.

Nevnte terminal kan bringe en 5-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. I interiøret ville ha en prosessor Qualcomm Snpadragon og et RAM på 2 Gb.

Det vil ha et 13 megapiksler bakkamera med LED-blits. Som et operativsystem ville det åpenbart Windows Phone 8.1 og også, som det vises på bildet, vil det ha det 4G / LTE-tilkobling.

For øyeblikket vet vi ikke mye mer, selv om det virker logisk at vi på veldig kort tid kan se det etter at noen produsenter, inkludert Samsung, samtykker i å ta ut terminaler med Windows telefon. Vi vil være oppmerksom på mulig informasjon.

Smarttelefonen ser ganske bra ut, og forhåpentligvis er både pris og kvalitet på nivå. La oss se om vi endelig ser det også i Europa.

Via: TelefonArena