Samsung avslører den offisielle prisen på Galaxy Tab S og dens utgivelsesdato i Spania

Samsung avslører den offisielle prisen på Galaxy Tab S og dens utgivelsesdato i Spania

Selskapet har også kunngjort lanseringen i Spania av Galaxy Tab S

Samsung introduserte nylig sitt nye utvalg av nettbrett, Galaxy Tab S men vi visste fortsatt ikke lanseringsdatoen som den ville ha i vårt land. Noen dager senere har sørkoreaneren gitt ut en pressemelding gjennom sitt offisielle nettsted som kunngjør det det nye sortimentet av nettbrett vil være i salg fra og med 4. juli og vi kan finne dem fra € 399 til € 599, avhengig av hvilken versjon du har valgt.

Galaxy Tab S er preget av å være en veldig lett nettbrett med en skjerm av høy kvalitet takket være Super AMOLED-panelet Som inkorporerer. Men dette er ikke det eneste sterke poenget, siden vi inne i har andre veldig interessante tekniske spesifikasjoner. Utvilsomt en ny serie av avanserte nettbrett som Samsung vil prøve å konkurrere med iPad og resten av nettbrettene på markedet.

Galaxy-Tab-S-8,4-3

Denne Galaxy Tab S-serien består av to nettbrett, en modell med en 8,4-tommers skjerm og en annen med en 10,5-tommers skjermBegge integrerer Exynos 5420 Octa-core prosessor av egen produksjon eller Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core og 3 GB RAM-minne, noe som vil glede mer enn en.

Samsung Galaxy Tab S, to avanserte nettbrett som vil gi mye å snakke om

Som vi sa før, fra neste fredag ​​4. juli, skal de to nye Samsung-nettbrettene være i salg. Galaxy Tab S vil variere i pris avhengig av hvilken modell vi velger, på denne måten vi kan få Galaxy Tab S 8.4 WiFi-versjon for € 399, mens hvis vi velger 4G-versjonen vil prisen være € 499. På den andre siden, 10,5-tommers Tab S WiFi-versjon vil koste € 499 og 4G versjon € 599.

Galaxy-Tab-S-8.4-4

Tilsynelatende denne gangen har det sørkoreanske selskapet valgt å lansere Galaxy Tab i Spania med Exynos 5420 Octa-core prosessor i stedet for Qualcomm de som er vant til oss.

Samsung gir et bokomslag når du bestiller en Galaxy Tab S

Det skal bemerkes at Samsung i noen dager har distribuert flere Tab S til mer enn 50 butikker i hele Spania (tango på halvøya og øyene) for at brukere skal kunne prøv å kjenne på det nye nettbrettet selv før den offisielt selges.

Galaxy-Tab-S-10-8

På den annen side kan brukere som ønsker allerede kunne reservere sin Galaxy Tab S på forhånd, uansett modell. Husk at både 10,5-tommers og 8,4-tommers modeller er tilgjengelige med bare WiFi eller 4G og inn hvit eller bronse farge.

Det kan bestilles i Samsung Experience Store i Spania, El Corte Inglés og Fnac, både i den fysiske butikken og online. Også, de som forhåndsbestiller nettbrettet før lansering, vil motta et bokomslag gave verdsatt til € 59.