Samsung blir større med 5,8 og 6,3-tommers Galaxy Mega

Hvis du var en av dem som trodde det var 5,5 tommer Samsung Galaxy Note 2 var mer enn nok for en smarttelefon, og at det var vanskelig å lage en mobil med en større skjerm, vil du bli overrasket over å vite det Samsung har besluttet å utvide størrelsen ytterligere og lansere to nye terminaler i serien Galaxy mega hvis kraftigste versjon har en 6,3-tommers skjerm.

De nye Samsung Galaxy Mega 5,8 og 6,3 tommer De vil være i salg i Europa og Russland fra mai.

Begge telefonene kjører Android 4.2 Jelly Bean, har dual-core prosessorer, og hvordan kan det være ellers har de store batterier. Denne økningen i størrelse betyr ikke at disse nye Galaxy Mega er kraftigere enn modeller som nylig ble lansert av selskapet. Hvis selskapet ga ut Samsung Galaxy S IV Med en 5,5-tommers skjerm som er i stand til 1080p-avspilling og en firkjerneprosessor, har de nye Mega-telefonene langsommere brikker og skjermer med lavere oppløsning.

Han Samsung Galaxy Mega 6.3 Den har en skjerm med en oppløsning på 1280 x 720 piksler, 16 GB lagringsplass og en 1,7 GHz dual-core CPU, mens 5,8-tommers modellen har en skjerm med en oppløsning på 960 x 540 piksler, så bare 8 GB lagringsplass og en 1,4 GHz dual-core prosessor.

Begge enhetene har WiFi, Bluetooth og det vanlige sensorsortimentet, i tillegg til 8-megapikslers kamera på baksiden, 1,9 MP t på fronten og har begge 1,5 GB RAM. Den 6,3-tommers modellen har et 3200mAh-batteri, mens den mindre versjonen har et 2600mAh-batteri.

Prisene på de nye telefonene har ikke blitt publisert … men vi vil være oppmerksom på å informere deg om det.

Hilsen fra dypet av bytene.