Samsung dreper Android: Galaxy Gear oppdaterer til Tizen

Samsung vil oppdatere Galaxy Gear smartklokken til Tizen. Den eneste koreanske bærbare som ikke hadde dette operativsystemet, vil ha det fra den nye oppdateringen. Han Galaxy Gear kom med Android fra fabrikken.

Han firmware 2.2.0 for Samsung Galaxy Gear er ikke Android uten Tizen, operativsystemet utviklet av Samsung. Når vi ser ut, vil vi ikke merke viktige forskjeller, men det gir mange forbedringer.

Bilde - Samsung dreper Android: Galaxy Gear oppdaterer til Tizen

Mellom forbedringer Ytelsen og autonomien til smartwatch er inkludert. Det er også mulig å lagre musikk på smartklokken, lage snarveier eller bruke stemmekommandoer på kameraet. Disse funksjonene er allerede inkludert i Galaxy Gear 2 og Gear 2 Neo.

Slik oppdaterer du Samsung Galaxy Gear

For å få versjon 2.2 på Galaxy Gear trenger vi Samsung kies. Med endringen fra Android til Tizen vil alle data, apper og innstillinger bli slettet av Samsung smartklokke. Alt må synkroniseres og konfigureres igjen.

Farvel Android i Samsung bærbar

Til tross for at Google utvikler en spesifikk versjon for markedet for wearables, Android Wear, ser det ut til at Samsung har bestemt seg for å ignorere det og bytte til Tizen. Dette systemet er utviklet av Samsung selv og kan også være gyldig for mobiltelefoner, selv om det til slutt vil forbli på selskapets bærbare enheter.

Via: Sam Mobile