Samsung forbereder en ny low-end med Android 4.4 KitKat og 512 MB RAM

Samsung forbereder første low-end terminal med Android 4.4 KitKat. Den siste versjonen av Googles mobile operativsystem nærmer seg endestasjoner ved å jobbe med bare 512 MB RAM. Det koreanske selskapet lager allerede en rimelig smarttelefon.

Som det har blitt lekket i FCC, denne terminalen med ukjent navn, selv om det er i en kode kjent som Samsung SM-G310 er i ferd med å treffe markedet.

Blant spesifikasjonene finner vi 512 MB RAM, nok til å kjøre Android 4.4 KitKat. Konkret ville den allerede kommet med Android 4.4.2.

Vi vet også at det ville ha det Broadcom BCM2763 1,2 GHz dual-core prosessor. På sin side er skjermen 4 tommer og batteriet er 1500 mAh. Det vil være en versjon med Dual SIM-støtte, selv om vi forkaster 4G / LTE-tilkobling.

Med eller uten Touchwiz?

512 MB RAM er nok til å kjøre Android 4.4 KitKat, men ikke for Touchwiz-grensesnittet, som vi vet ikke er veldig optimalisert til tross for at Samsung jobber med det.

Det er flere alternativer: Touchwiz fornyes for å konsumere mindre, grensesnittet dispenserer med mange tilpasninger eller Samsung lanserer denne smarttelefonen direkte med Android 4.4 KitKat uten å tilpasse den. Det vil virkelig bli satt pris på å se en mobil med ren Android.

Det gjenstår bare å se bekreftelsen fra Samsung og se hvilken pris de markerer for den eksklusive smarttelefonen. Forhåpentligvis er det under 100 euro hvis de vil konkurrere med andre som Moto G eller andre low-end som de forbereder seg fra konkurransen.

Tabla de contenidos