Samsung forbereder Galaxy Note 4 med buet skjerm og Galaxy Note 5 med sammenleggbar skjerm

Fremtiden til skjermer hos Samsung er allerede i planene. Nye rykter snakker om buede skjermer og sammenleggbare skjermer. Galaxy Note 4 kan ha en buet skjerm, og lenger bort, Galaxy Note 5 en sammenleggbar skjerm.

En investering på 1,9 milliarder dollar i det koreanske selskapet for å overvinne LG på dette området. Nettopp LG ser ut til også å utvikle veldig interessante ting i denne forbindelse, men ikke en sammenleggbar skjerm som den Samsung kunne ha.

Bilde - Samsung forbereder Galaxy Note 4 med buet skjerm og Galaxy Note 5 med sammenleggbar skjerm

Batteriet og andre gjenstander er et problem

Det største problemet er at skjermen ikke er det eneste elementet i smarttelefoner. Batteriet og andre komponenter er ikke buet og du må tilpasse dem. Det sier seg selv at å få fleksibilitet i disse høres mye ut som science fiction for nå.

OLED-teknologi vil bli brukt fleksibelt på skjermene for å oppnå denne skjermen skulle komme i 2015 med Galaxy Note 5.

Tre-sidig skjerm for dette året

En annen lekkasje sikrer at Samsung forbereder en tresidig skjerm innen utgangen av året, så det vil tilsvare Galaxy Note 4 og det ville påvirke hele generasjonen phablets i koreaneren.

Nettopp denne tresidige skjermen vil tillate deg å komme nærmere nye skjermkonsepter. Det ja, i prinsippet virker nytten eller forhåndet ukjent.

Bilde - Samsung forbereder Galaxy Note 4 med buet skjerm og Galaxy Note 5 med sammenleggbar skjerm

Via: Sam Mobile

Tabla de contenidos