Samsung forbereder Samsung Galaxy S5 Prime for juni

Samsung klargjør en ny enhet basert på stjerneterminalen. Han Samsung Galaxy S5 Prime det er en ny variant av en slik terminal som teknisk forbedrer enheten. Vi så allerede hvordan koreaneren holdt et ess opp ermet under presentasjonen av Galaxy S5.

Ryktene antyder det terminalen blir presentert i juni med en metallhus. Dette vil være den første Samsung-designen i metall og ikke plast.

Bilde - Samsung forbereder Samsung Galaxy S5 Prime for juni Kilde: Reddit Blant spesifikasjonene antas det at den vil ha en 5,2-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1400 piksler, som antar en tetthet på 564 piksler og til slutt a 2K-oppløsning.

Det vil potensielt forbedre seg betydelig sammenlignet med Samsung Galaxy S5. Det ville ta en Exynos 5430-prosessor med åtte kjernerSammensatt av en 2,1 GHz firekjerners Cortex A-15 og en annen 1,5 GHz firekjerners Cortex A-7. Dette er ledsaget av en 600Mhz ARM Mali grafikkbrikke.

Den store forbedringen av Galaxy S5

Galaxy S5 har ikke helt overbevist brukere. I dag så vi hvor dårlig kritikk av designen har ført til at hoveddesigneren gikk av. Metallhuset til Galaxy S5 Prime vil forbedre denne delen betydelig.

På den annen side i potensialet satt Galaxy S5 igjen med fire kjerner, som nå multipliserte med Galaxy S5 Prime. Også skjermoppløsningen innviet ikke noe, og det har skuffet sektoren mye.

Samsung Galaxy S5 Prime gjenstår å bli offisielt bekreftet. I følge ryktene neste måned vil vi se det.

Via: Sam Mobile