Samsung Galaxy A5: første offisielle oppdatering tilgjengelig

Etter den nylige lanseringen av de nye terminalene i A-serien, Samsung Galaxy A3 og Samsung Galaxy A5, har den koreanske produsenten nettopp lansert første offisielle oppdatering for Galaxy A5.

Oppgraderingen består av en pakke offisiell firmware som kan lastes ned nå fra nettet. Denne firmwaren er spesielt laget for Samsung Galaxy A5-modellen SM-A5000 som tilsvarer navnet på Samsung Galaxy S5.

Hva gir oppdateringen?

Oppdateringen for Samsung Galaxy A5, til tross for at den tilgjengeligheten er ganske begrenset fremdeles, ta spesielt med innhold av multimedia-type å tilpasse smarttelefonen relatert til bilder, bakgrunner, ringetoner, etc. Oppsummert aspekter relatert til Galaxy-telefoner.

Oppdater tilgjengeligheten

Til tross for at både Samsung Galaxy A3 og A5 ennå ikke er utgitt, forventes oppdateringen å nå disse terminalene i løpet av ukene.

Tekniske egenskaper til Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5 har en 5 tommers skjerm Den har en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Innvendig finner vi en firekjerneprosessor som fungerer med en frekvens på 1,2 Ghz. Det er ledsaget av en 2 Gb RAM og 16 Gb intern lagring som kan utvides med microSD-kort opp til 64 Gb.

I multimedia-delen finner vi et 13 megapiksel bakkamera. Tilkoblingen er også ganske komplett og vi finner Wi-Fi, Bluetooth 4.0, aGPS, 3G, 4G, etc. Det har selvfølgelig operativsystemet Android 4.4.4 KitKat med tilpasning TouchWiz.

Tabla de contenidos