Samsung Galaxy A51: ya se puede comprar en España oficialmente

Samsung Galaxy A51 er offisiell: Android 10, hull i skjermen og 5 kameraer

Vi har kunngjort i flere uker at den 12. desember skulle presentere nye enheter i Galaxy A-serien. Dette øyeblikket er kommet: Galaxy A51 og Galaxy A71 er offisielle. Først vil vi fokusere på den mer beskjedne av de to, den direkte fornyelsen av Galaxy A50. Denne terminalen har vært en av bestselgere i Europa gjennom året, så Samsung har opprettet en renovering for å matche. Det forbedrer flere viktige aspekter, endrer designet litt og tilbyr et bedre kamera enn forrige generasjon. For øyeblikket er det ikke offisielt i Spania eller Europa, Men det er bare et spørsmål om tid.

Selv om det er mellomstore enheter på markedet med bedre kvalitet / prisforhold enn Samsung, har det koreanske selskapet millioner salg i nesten alle markeder i verden. Enhetene er de som selger mest, noe vi i år ser berettiget takket være forbedrede funksjoner.

Dette er den nye Samsung Galaxy A51: design og funksjoner

Samsung Galaxy A51

Den nye Samsung-terminalen kommer med en litt renovert design. Ulike aspekter av foran og bak endres også. Den viktigste nyheten er i hakk på skjermen. Det forsvinner for å gjøre plass for et sentrert hull på skjermen. Ja, veldig lik det vi så med Note 10 og Note 10+. Dette hullet er lite og etterlater god plass foran på skjermen.

Den bakre er kommandert av a kamera med 4 L-formede linser. Modulen er rektangulær, og selv om den ikke er den mest estetiske i verden, endrer den måten å inkludere 4 sensorer på baksiden av en enhet. Materialet på baksiden er fremdeles plast, et stykke nyheter som vi ikke liker for mye. Nesten alle dagens konkurrenter har glass eller metall og en mye mer premium konstruksjon.

Likevel er det viktigste med denne enheten inne. Det har forbedret flere aspekter og har fokusert på kameraet.

 • 6,5-tommers AMOLED-skjerm i FullHD + -oppløsning
 • prosessor Exynos 9611 8 kjerne
 • 4 eller 6 GB RAM
 • 64 eller 128 GB RAM
 • Ryggekamera 48 + 12 + 5 + 5 megapiksler
 • 32 megapiksler foran kamera
 • Plasthus
 • Fingeravtrykssensor på skjermen
 • USB C og 3,5 mm-kontakt
 • 4000 mAh batteri med hurtig lading (15W)
 • Android 10 med One UI 2.0

Det er en telefon som forbedrer aspekter som prosessor, skjerm og kamera. Noen komponenter som RAM, fingeravtrykssensor eller batteri endres ikke med hensyn til Galaxy A50. Endringene i design og funksjoner virker riktige for oss, selv om vi ønsker det i år Samsung valgte glass i stedet for plast.

Det mest bemerkelsesverdige aspektet ved denne terminalen er kameraet som nå blir 48 megapiksler og inkluderer en makroføler på 5 megapiksler. Settet er komplett med en 12 megapiksler vidvinkelsensor og en 5-megapikels dybdesensor. Det er første gang Samsung inkluderer en makrosensor, som lar brukerne fotografere veldig nære objekter med et veldig høyt detaljnivå.

Tilgjengelighet og pris på Samsung Galaxy A51

Terminalen er offisielt avduket i Vietnam. Det forventes ingen endringer når enheten ankommer Europa, selv om det nesten helt sikkert er Versjonen som kommer vil være 128 GB og ikke 64. Vi vet allerede prisen i lokal valuta, men den er ikke bekreftet i euro. I følge lekkasjene er prisen på Samsung Galaxy A51 i Europa blir 375 euro.

Samsung Galaxy A51 er blitt avduket kl sort, hvitt, blått og rosa. Nå må vi bare vente til å se når Samsung Spania bestemmer seg for å ta med disse nye terminalene.

Kilde | SamMobile