Samsung Galaxy A7 bekreftet

Den nye Alpha-serien av Samsung-telefoner tar form. Etter lanseringen av Samsung Galaxy A3 og Samsung Galaxy A5, nå bekreftes det Samsung vil også presentere innen kort tid Samsung Galaxy A7.

Samsung Galaxy A7 er praktisk bekreftet siden den har sett de siste dagene gå gjennom de forskjellige sertifiseringene som finnes for å gi klarsignal til den nye telefonen fra Samsung Alpha-serien.

Tekniske egenskaper til Samsung Galaxy A7

Ved første øyekast ville det være klart tykkelse. Den nye Samsung Galaxy A7 ville ha en tykkelse på bare 6,3 millimeter, som ville plassere den i en av de fineste telefonene på markedet ikke å være den første av dem.

Når det gjelder interiøret, vet vi at Samsung Galaxy A7 vil ha 2 Gb RAM-minne ledsaget av en intern lagring på 16 Gb. Som prosessor ville den ha en Qualcomm Snapdragon 615 at den ville kjøre med en frekvens på 1,5 Ghz og ville være kompatibel med 64-biters teknologi.

Bilde - Samsung Galaxy A7 bekreftet

Andre høydepunkter ville være skjermen som øker i størrelse sammenlignet med brødrene Galaxy A3 og Galaxy A5 og holder seg med 5,5 tommer og Full HD-oppløsning. I kameraseksjonen vet vi at den ville ha en 12-megapiksler bak og en 5-megapiksel foran.

Som tilkobling ville vi ha Wi-Fi, Bluetooth, GPS, etc. Vi vet ikke om det er en tilstedeværelse av 4G. Kunne ikke gå glipp av operativsystemet Android KitKat, selv om det ennå ikke er spesifisert hvilken versjon. Dette siste aspektet kan endres avhengig av utgivelsesdato siden det kan komme med Android Lollipop i stedet for KitKat.

Selvfølgelig premium design de har allerede Galaxy A3 og Galaxy A5. Samsung Galaxy A7 ville også ha et veldig elegant design med metallisk finish og med aspekter som vi allerede har sett i de to foregående modellene.

Pris og tilgjengelighet

Samsung Galaxy A7 er fokusert for mid-range og det er veldig mulig at vi snart vil se den på markedet fordi presentasjonen ser ut til å være ganske overhengende gitt den siste informasjonen som vi har blitt kjent med. Hva angår prisen vet vi ikke noe ennå.

Via: AndroidHelp