Samsung Galaxy Ace 3 Pris, funksjoner og spesifikasjoner

Samsung Galaxy Ace 3 Den kunne komme neste juni og kan bli en av de mest solgte telefonene i 2013, delvis takket være den akseptable prisen. Nedenfor viser vi deg det viktigste egenskaper og spesifikasjoner.

Samsung Galaxy Ace 3

Funksjoner på Samsung Galaxy Ace 3

Denne nye Samsung Galaxy Ace 3 vil velge å vise oss sitt fulle potensiale gjennom en sjenerøs 4-tommers skjerm. Ved å vri terminalen, helt bak ham, tilbyr den oss et fantastisk kamera med 5 megapiksler oppløsning.

Hvis vi går nå til vi når de lengste rekkevidden av terminalen, befinner vi oss foran en utmerket dual-core prosessor som kan sette stangen til en hastighet på 1,2 GHz. Dette er også ledsaget av totalt 4 GB dedikert til intern kapasitet og senere utvidbart gjennom microSD-kort.

Blant hovedtilkoblingene finner vi Wi-Fi, Bluetooth 4.0 og microUSB 2.0.

Et 1500 milliamp kapasitetsbatteri er ansvarlig for å gi liv til dette nye Samsung Galaxy Ace 3.

I tillegg, og i henhold til de siste spekulasjonene, kan den nye Samsung-terminalen ha muligheten til dual SIM.

Pris på Samsung Galaxy Ace 3

Den nye er forventet Samsung Galaxy Ace 3 trå i hyllene i hovedbutikkene i slutten av neste mai eller begynnelsen av juni. Prisen i gratisversjonen forventes å være rundt 300 euro med allerede inkludert skatt.

En terminal med ganske anstendige spesifikasjoner og en rimelig pris for et stort antall brukere. Derfor kan denne nye Samsung Galaxy Ace 3 gi et stort antall salg til koreaneren.

Som vi alltid sier, det er nå når vi ønsker å vite førstehånds inntrykk fra leserne våre.

Hva synes du om den nye terminalen Samsung?. Er du interessert i å skaffe deg det nye Samsung Galaxy Ace 3?.