Samsung Galaxy Alpha blir presentert 4. august

Bortsett fra endringer i siste øyeblikk, tyder alt på at neste mandag 4. august Samsung vil presentere sin Galaxy Alpha-terminal, til tross for at det først var snakk om at den skulle finne sted i midten av august, selv om jo før jo bedre.

Vi har ikke mye informasjon om Alpha, men vi vet det det blir ikke en høy slutt Til tross for den nye metal-saken, vil det ikke være en konkurranse med iPhone 6 som vi fortsatt snakket om i går for problemene med safirkrystallen, noe som ville forsinke utgivelsen.

Galaxy Alpha ville ha en metallbelagt og selv om vi ikke kjenner de interne egenskapene, vet vi at det inneholder en 4,7 ” skjerm med en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Når det gjelder intern lagring, ser det ut som det kan inkludere 32 GB ikke-utvidbart.

Terminalen kan ha en leser fingeravtrykk, vanntett, nanoSIM og LTE-tilkobling. Selv om det er nødvendig å vente til mandag, for å se hva som endelig skjer med hovedkarakteristikkene.

Med denne nye utgivelsesdatoen vil Samsung ha en måneds margin frem til lanseringen av Galaxy Note 4-phablet, som lenge er ventet av brukere. Med unntak av endringer, vil vi i løpet av noen dager kunne vite mye mer om denne nye Galaxy Alpha, the Samsungs nye mellomtoner det vil gi mye å snakke om.

Hva synes du om den nye Samsung Galaxy Alpha? Satser Samsung bra på denne terminalen?