Samsung Galaxy Alpha er allerede til salgs i Spania

Samsung Galaxy Alpha den er allerede til salgs i vårt land. Den nye Samsung-terminalen med metallisk finish har kraftig maskinvare som brukere som leter etter en smarttelefon av høy kvalitet forventer.

Den nye Galaxy Alpha koster 599 euro i det frie markedet, selv om vi også vet at det kan kjøpes hos operatører som Vodafone, Movistar og Orange.

Den koreanske produsenten forventer dermed lanseringen av iPhone 6 i Spania, som vil finne sted i morgen 26. september. Mange anser Samsung Galaxy Alpha for å være den sanne “iPhone-morderen”.

Husk at det er en 4,7-tommers smarttelefon med skjerm med Super AMOLED-teknologi og en oppløsning på 1280 x 720 piksler, 12 megapiksler kamera, 8-kjerners prosessor, 32 GB intern lagring, blant andre spesifikasjoner. I tillegg er det eksklusive, kompakte og metalliske designet med dimensjoner på 132,4 millimeter høye med 65,5 brede og bare 6,7 millimeter tykk. Galaxy Alpha kan kjøpes på sølv, gull, svart, hvit og blå farger.

Prisen er, som vi ser, 599 euro gratis. Det kan kjøpes i butikker som Phone House, El Corte Inglés eller Fnac. Også de viktigste operatørene, Vodafone, Orange og Movistar, tilbyr de det med sine priser. Når det gjelder Vodafone og Orange gir de bort en rabatt på 50 euro bare i dag.

Det gjenstår å se om den forventede Samsung Galaxy Alpha klarer å slå iPhone 6 og bli en referanseterminal. La oss huske at det er et flott skritt for Samsung, til slutt å bli selskapets første metalliske smarttelefon.