Samsung Galaxy Alpha kan ha akkurat metallrammen

Ryktene om den neste Samsung-terminalen stopper ikke opp. Den som er kjent som Samsung Galaxy Alpha, Galaxy F eller også som Galaxy S5 Prime dukker opp igjen på scenen. Den siste lekkasjen indikerte at Galaxy Alpha det ville ikke være metallisk.

Endelig ser det ut til at noe metall har. Ja, bare rammen ville være metallisk i henhold til ny informasjon. Ellers, i design er den som vi forventet, veldig lik den originale Galaxy S5.

Bilde - Samsung Galaxy Alpha kan ha bare metallrammen

Baksiden av terminalen vil fremdeles være polykarbonat, det vil si plast. Den ville bare være beskyttet av en metallramme.

Også den nye lekkasjen indikerer at Galaxy Alpha ikke vil være så stor, men at den holder seg i 4,7 tommerDen opprettholder den fysiske knappen og en merket fronthøyttaler. I de lekkede fotografiene ser vi også at den har den klassiske strømknappen på siden, en 3,5 Jack-port for lyd, sporet for USB-laderen og en annen mulig høyttaler ved siden av sistnevnte.

Bilde - Samsung Galaxy Alpha kan ha bare metallrammen

Også Galaxy Alpha eller Galaxy S5 Prime vil ikke være unibody, det vil si du kan fjerne saken og ta ut batteriet Ikke noe problem.

Denne terminalen forventes å fortsette å utkonkurrere i det minste Galaxy S5 Mini. Den ville ha en fingeravtrykksleser, et spor for nanoSIM men fravær av microSD-kortleser, noe som gjør at lagringen er begrenset til 32 GB plass.

Bilde - Samsung Galaxy Alpha kan ha bare metallrammen

Og ikke gå glipp av det, det siste ryktet sier at Samsung Galaxy Alpha det ville være et begrenset opplag. Utgivelsesdatoen vil være august.

Hva synes du om den nye Samsung-terminalen?

Via: SamMobile