Samsung Galaxy Core, grundig analyse

Samsung Galaxy Core

Vi finner nå en terminal som Samsung presenterer for oss innenfor det omfattende mellomområdet. Han Samsung Galaxy Core. En mellomtoner-terminal, med en skjerm større enn 4 tommer, dual-core prosessor og en av de nyeste versjonene av Google-operativsystemet.

Design

Når det gjelder design, har ikke Samsung ønsket å bevege seg for mye fra linjene som er merket for nesten hele serien med en liten variant i hver komponent. Vi finner avrundede linjer, bruk av plast i hele produksjonen av Samsung Galaxy Core, presenterer den typiske Samsung fysiske knappen som til enhver tid går tilbake til hovedskjermen, etc. På sidene finner vi de typiske volum opp / ned knappene eller av / på-terminalen.

De tilgjengelige fargene som Samsung har tenkt på Samsung Galaxy Core er hvite eller blå. På fronten finner vi praktisk talt alt det som dominerer den 4,3-tommers skjermen med berøringsknappene ved siden av den typiske sentrale fysikken til Samsung-terminaler. Øverst ved siden av merkevarelogoen finner vi ørestykket for samtaler sammen med frontkameraet.

På baksiden finner vi hovedkameraet til enheten sentrert i den øvre delen flankert på hver side av hovedhøyttaleren til Samsung Galaxy Core på den ene siden og LED-en blinker på motsatt side. Dimensjonene på den koreanske terminalen forblir på en tett 129,3 × 67,6 × 8,95 mm og en inneholdt vekt på 124 gram.

maskinvare

Samsung-terminalen bringer oss en dual-core prosessor med en klokkefrekvens på 1,2 GHz. RAM-minnet tilgjengelig for Samsung Galaxy Kjerne Det utgjør 1 GB, mer enn nok til å flytte en hvilken som helst applikasjon med unntak av noen siste generasjons 3D-spill. Den interne lagringen vil bestå av 8 GB minne som kan utvides med microSD-kort opp til en maksimal kapasitet på 64 GB. Derfor kan vi ha opptil 72 GB intern lagring i Samsung Galaxy Core.

Når det gjelder skjermen finner vi en diagonal på 4,3 tommer med en oppløsning på 800 × 480 som gir oss en piksletetthet på 216 ppi. At siden vi snakker om en mellomtoner-terminal, tror vi at den er mer enn nok.

Kameraet som bringer oss Samsung Galaxy Core Den har en 5 Mpx-sensor som vil bli ledsaget av en LED-blits som hjelper deg å ta bilder i situasjoner med vanskelige lysforhold. Det fremre eller sekundære kameraet vil gi oss en lav VGA-oppløsning som neppe vil brukes til mer enn bare å foreta en videosamtale. Videoopptak som kan utføres av hovedkameraet til Samsung Galaxy Core den holder seg på 480p med en hastighet på 30 bilder per sekund.

Samsung Galaxy Core

Batteriet som følger med Samsung-terminalen er 1800 mAh som gitt den justerte kraften til prosessoren, skjermen med en inneholdt diagonal på 4,3 tommer og en noe lav oppløsning, tror vi at den er mer enn nok for autonomien til Samsung Galaxy Core Det er i gjennomsnittet av hva smarttelefoner i dag tilbyr oss på markedet, som er ingen ringere enn en dag med normal bruk av terminalen.

I tilkoblingsdelen delen Samsung Galaxy Core det er veldig komplett. For å surfe på Internett, Samsung Galaxy Core vil gjøre brukeren Wi-Fi og 3G-tilkoblingen tilgjengelig for å koble seg til henholdsvis lokale og mobile nettverk. Takket være tilstedeværelsen av en Wi-Fi-kontakt, vil denne mobilen kunne være med på trådløse multimedia-nettverk som fungerer på DLNA-standarden. Når det gjelder 3G-sensoren, vil den tillate oss å utvikle overføringshastigheter nær HSDPA-standarden, noe som vil tillate oss å laste ned 7,2 Mbps og opplastinger på omtrent 5,76 Mbps. På den annen side, Samsung Galaxy Core Den integrerer også GPS med assistert funksjon, i tillegg til Bluetooth- og microUSB-porter. FM-radiomottakeren og 3,5 mm hodetelefonkontakt er ikke utelatt. Det som er normalt hvis det er til stede i en terminal som dette, er NFC-tilkoblingen.

Også Samsung har bekreftet at vi kan finne en versjon på markedet duetter av Samsung Galaxy Core. Det vil si at vi kan bruke to SIM-kort samtidig på samme terminal.

Programvare og brukeropplevelse

Når det gjelder programvaren, skal det bemerkes at operativsystemet som vi kan finne i Samsung Galaxy Core Det vil være den nest siste versjonen av Android, 4.1 Jelly Bean. Noe som er et poeng i favør fordi det er en av de mest modne versjonene vi kan finne av Google-operativsystemet.

Samsung Galaxy Core

I tillegg, hvordan kan det være ellers, vil vi finne alle applikasjoner og tjenester fra Google, for eksempel Google Hangouts, Gmail for e-postbehandler, Google Kalender, osv. … I tillegg til å være en terminal for Samsung-merket kunne ikke gå glipp av alle applikasjonene, som blir stadig mer, som denne koreanske produsenten gjør tilgjengelig for sine kunder i nesten alle produktene. Vi snakker om applikasjoner som ChatOn, S-Translator eller S-Health.

I tillegg, også fordi det er en Samsung-terminal, vil vi finne TouchWiz som vil tilpasse den rene versjonen av Android til smakene til produsentene som sitt eget lag.

konklusjoner

Dette Samsung Galaxy Core Den er designet for å nå maksimalt publikum. Det vil si at den tilbyr akseptabel kraft, en skjermstørrelse større enn fire tommer og forskjellige tilkoblinger som brukeren skal være fornøyd med. I tillegg har den funksjoner som er veldig etterspurt av kunder som et kamera med Flash eller muligheten for å lytte til FM-radio. Alt dette til en mer enn akseptabel pris på rundt € 300

Også versjonen av Android-operativsystemet som er installert er en av de nyeste på markedet, Android 4.1 alias Jelly Bean, som flertallet av funksjoner og løsninger på problemer vil være til stede i denne Samsung-terminalen. Kanskje den eneste ulempen vi kunne legge til denne terminalen er umuligheten av å spille inn video på minst 720p, og holde seg på en dårlig 480p.

Hva vi liker med Samsung Galaxy Core

  • Tilstedeværelse av dual core prosessor
  • Android 4.1 operativsystem (Jelly Bean)
  • FM-radio
  • Blink i kameraet
  • MicroSD opptil 64 GB

Det vi ikke liker med Samsung Galaxy Core

  • Tar ikke opp video i 720p (holder seg i 480p)
  • Prosessoren kan være noe kraftigere