Samsung Galaxy F Alpha blir ikke metallisk: kjenn detaljene

Det nye Samsung satset på at vi vil ha det i butikker ganske snart, men men i det øyeblikket vi ikke vet nøyaktig hvordan det vil se ut.

De påståtte lekkasjene påpekte at terminalen ville ha metalllegemet, men det ser ut til at neste flaggskip av det koreanske selskapet det vil ikke være slik.

Lanseringen forventet i septemberHva vi ikke vet når de første bildene av terminalen offisielt skal vises, for å få et inntrykk av hvordan det er akkurat som.

Bilde - Samsung Galaxy F Alpha blir ikke metallisk: kjenn detaljene

Følgende bilde er en rekreasjon av ADSLZone, som ser ut til vil arve utseendet av Samsung Galaxy Tab S, så vi står overfor et virkelig elegant apparat.

Funksjoner Samsung Galaxy F

Vi står overfor en smarttelefon som inneholder en skjerm av SuperAMOLED (FullHD) på 4,7 tommer, med en definisjon som ikke vil forlate noen likegyldige.

Overraskelse i kraft med en prosessor firkjerne med Cortex A.15-kjerner ved 1,8 Ghz. Når det gjelder RAM vil det være 2 GB RAM, i tillegg til noen bemerkelsesverdige 16 GB for intern lagring.

Hovedkameraet vil være 12 megapiksler å glede deg over å ta bilder i en mer enn optimal kvalitet. Når det gjelder fronten, vil det være 2.1 det er ikke verst i det hele tatt.

Innlemmer a 1 860 mAh batterisamt et kurs a fingeravtrykssensor. Ulempen med Galaxy S5 er at den ikke er vanntett.

Når det gjelder designen, forventes det at den kommer inn blendende hvit eller titanbronse.

Prisen på terminalen kunne rundt 600 euro, selv om det for øyeblikket ikke er offisielt kjent.

Hva synes du om denne nye innsatsen i forhold til kvalitet / pris?

Via: ADSLZone

Tabla de contenidos