Samsung Galaxy Gear 2, rykter om dets fleksible design

Presset fra en forestående “iWatch” får Samsung til å skynde seg med levering av den andre utgaven av Galaxy Gear, spesielt fordi den første var en virkelig fiasko.

Samsung Galaxy Gear.

Samsung Galaxy Gear var ikke som alle forventet, den hadde synkroniseringsproblemer med terminalene, batteriet holdt ikke lenge nok og ytelsen kunne mildest sagt klassifiseres som “riktig”. Med dette lærte sørkoreanerne leksjonen og begynte å tenke nytt på tingene, og bestemte med det at det var på tide å få en ny utgave (denne gangen den virket) og dermed oppstår Galaxy Gear 2.

Den siste av ryktene rundt Galaxy Gear 2 er å ha en fleksibel skjerm, dette sammen med en fullstendig redesign av produktet som sådan. Den nye designen gjør at den kan sees på som en helt annen utgave – hevder kildene. Tilsynelatende ville Samsung gjøre hele oppgaven og bytte deler som virket “kjedelige” og kanskje til og med for vanlige for en telefon som i det minste skulle være “smart”.

Kilder indikerer at den smarte klokken for smart skjerm vil bli presentert i Storbritannia i løpet av april eller mai i 2014, like etter at Galaxy S5 ble lansert over hele verden, selv om det er andre som er uenige og har sagt lanseringen av begge produkter for alle vil være samtidig på datoene som nettopp er angitt.

En del av detaljene som ble gitt, snakker om en “inspirasjon” fra Samsung, der en fleksibel OLED-skjerm ville bli implementert, hvor det også ville være litt innovasjon i programvaren som ville bli implementert i produktet for å gjøre den kompatibel med forskjellige modeller av selskapet.

Det må tas i betraktning at Samsung jobber under press på grunn av kvaliteten på Apple iWatch som kommer, et produkt som også har blitt gjenstanden for flere, men som ikke under noen omstendigheter kan bekreftes fullt ut. En annen av Galaxy Gear 2s konkurrenter er Sonys SmartWatch 2, som også mislyktes i sin første utgave og måtte revurdere ting for å komme i form.

Som vi ser er mobilmarkedet og “brukbar” teknologi som klær på moten, og kanskje vil 2014 være begynnelsen på eksplosjonen i et marked som bare vokser hvert år. Teknologien som brukes i disse klokkene er ganske grunnleggende, vi snakker ikke om kjerner eller noe sofistikert, selv om sensorene og informasjonen de gir oss kan være veldig nyttige hvis du vet hvordan du kan dra nytte av det.