Samsung Galaxy Gear-funksjoner og først lekket bilder

For første gang og etter mange bilder basert på konseptet og 3D-videoer basert på det samme, ser det ut til at et bilde av det som kan være den sanne SmartWatch av Samsung. Tilsynelatende er bildet tatt av en av utviklerne av Samsung Galaxy Gear og publisert. Så hvis det er sant at det er en testprototype, bør den ikke bli villedet av det endelige resultatet.

VentureBeats har stått for å få all denne informasjonen og takket være den kan vi se designet på SmartWatch. Hvis du ser nøye ut virker det litt grovt, tungt og ubehagelig, men vi vil ikke vite dette før vi har det i hendene. Det vi kan bekrefte, er at den har en 3-tommers fargeskjerm, men at den er ganske tykk, selv om den er normal med alle funksjonene den inkluderer.

I tillegg til bildene, har han også fortalt oss mye om kjennetegnene til Galaxy Gear som at kameraet vil være plassert på stroppen, det vil ha stemmekommandoer, du kan integrere en Galaxy-telefon eller nettbrett, samtale-logg og selvfølgelig internettilgang. Den vil også ha Bluetooth, Wi-Fi, 4 megapiksler kamera og innebygde høyttalere på stroppen.

Men noe av det mest nysgjerrige er at tilsynelatende har Samsung tenkt mye på helsen, Galaxy Gear har en pulsmåler, et skritteller og en kaloriinntaksteller som vil lede oss til å forbedre helsen vår.

Foreløpig har vi ikke flere data å gi deg, bare for å fortelle deg at IFA er rett rundt hjørnet og det vil sannsynligvis være flere lekkasjer før presentasjonen kommer 4. september. Inntil da vil vi være i påvente slik at du ikke går glipp av noen detalj.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear