Samsung Galaxy Gear treffer Apples iWtach først, kommer på markedet før

Samsung Galaxy Gear

Den offisielle presentasjonen av Samsung Galaxy Note 3 kom endelig 4. september, og med den ble vi overrasket over Samsung Galaxy Gear, det nye smartwatchet fra koreanerne. Han Samsung Galaxy Gear har slått Apples iWatch ved å bli offisiell og treffe markedet først. Nå som den bærbare enheten formelt er kunngjort, kan vi nå prise den, kjenne spesifikasjonene og kjenne lanseringsdatoen den vil ramme butikker.

Apple har også en iWatch i utvikling, som velkjent for alle, men Galaxy Gear har truffet først ved å komme ut foran offisiellheten. Foreløpig markedsføres smarturet Samsung Galaxy Gear Som et supplement til Samsung Galaxy Note 3, men andre enheter fra Galaxy-serien, for eksempel Samsung Galaxy Note 2 eller Samsung Galaxy S4, vil også være kompatible når de har mottatt passende oppdateringer fra Samsung.

Spesifikasjonene til Samsung Galaxy Gear De inkluderer en 800 MHz prosessor, en 1,63-tommers Super AMOLED-skjerm med 320 x 320 oppløsning, et 1,9 megapikselkamera og et 315mAh batteri. Vi vil også finne tilkobling for Bluetooth 4.0, en akselerometer sensor og Android 4.3 som operativsystem.

Innstillingene for Samsung Galaxy Gear de kan styres fra en smarttelefon som har den tilhørende applikasjonen installert. Smarturet Samsung Galaxy Gear Det vil være tilgjengelig over hele verden fra september. Prisen vi har tilsvarer den amerikanske prisen, og dette vil være $ 299 dollar.

Det vil være veldig interessant å se hvordan Samsung Galaxy Gear Og hvis bærbare teknologiske enheter blir en mainstream, eller hvis det i stedet forblir et nisjeprodukt uten å nå allmennheten. Apple iWatch skal etter planen ikke ankomme før i slutten av 2014, så Samsung har en klar fordel i forhold til sin viktigste rival i markedet ved å vises mer enn ett år tidligere. Denne omstendigheten kan også hjelpe Apple å vite hvordan Samsung smartwatch fungerer og å kjenne svake og sterke punkter og løse eller forbedre dem i iWatch.

Vi vil gjerne vite din mening. Tror du at smartwatches snart vil bli generelle og at alle vil bruke smarttelefoner som sine jevnaldrende? Eller kanskje er du av den oppfatning at et smartur vil forbli mer som en nysgjerrighet på markedet.