Samsung Galaxy Grand Neo, funksjoner

Samsung har forventet mye med noen av smarttelefonene sine, så det skjedde med Galaxy Grand Neo, som allerede er på prislistene til flere kommersielle sider, selv med spesifikasjoner.

Galaxy Grand Neo har ikke en pris som er definert for øyeblikket ifølge mange kilder, selv om en av rapportene gjort av en av våre kolleger har plassert den til omtrent 260 euro. I alle fall kan vi ikke si at det er en smarttelefon som hevder å gå lenger enn mellomtoner av smarttelefoner, så ikke få forhåpningene dine.

Samsung Galaxy Grand Neo.

For øyeblikket er tilgjengeligheten i Amman, hovedstaden i Jordan, men det vil sikkert ikke ta lang tid å nå Europa og andre steder i verden. Android-versjonen av Galaxy Grand Neo er ikke nevnt i den offisielle listen til Samsung-siden, men den er forventet å ha Android 4.2 eller 4.3 Jelly Bean. I noen deler av verden er denne versjonen kjent som Galaxy Grand Lite, så hvis de leser fra den, vil det være den samme terminalen (GT-I9060).

Telefonen har støtte for to SIM-kort, i tillegg til at den har en 5,1-tommers skjerm og en WGA-oppløsning på 800 × 480 piksler. For øyeblikket har det ikke blitt spesifisert hvilken prosessor den vil okkupere, men vi har en ide om at den vil være firekjernet (1,2 GHz hver) og vil bruke omtrent 1 GB RAM.

Det medfølgende kameraet vil være 5MP, mens fronten for videokonferanser vil være av VGA-typen. Denne mobilen har også støtte for LED-lys og autofokus, noe som gjør at du kan ta gode bilder. For elskere av videoopptak vil maksimal kvalitet være 720p.

Lagringsnivået til Galaxy Grand Neo vil være 16 GB, selv om det takket være MicroSD-minnesporet kan utvides til 64 GB hvis ønskelig. På tilkoblingsnivået vil telefonen ha tilkobling til 3G-nettverk, Wi-Fi b / g / n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 LE, GPS / AGPS og andre varianter.

Det medfølgende batteriet vil være 2100 mAh, noe som vil tillate oss å bruke mobilen i omtrent 8 timer tilkoblet et 3G-nettverk eller 10 timer hvis vi har en Wi-Fi-forbindelse til Internett. Dimensjonene til Samsung Galaxy Grand Neo er 143,7 x 77,1 x 9,6 mm omtrent, og vekten er 163 gram.

Denne siste utgaven legger også til funksjonaliteten til flere vinduer som vi også så i Galaxy Grand 2 og Galaxy Note 3, og det mest underlige er at det har et tastatur som er modifisert for å brukes med en hånd, noe som ganske enkelt er bemerkelsesverdig i hensyn til størrelsen på terminalen.