Samsung Galaxy K Zoom, erstatningen for Galaxy S4 Zoom er nå offisiell

Samsung lager Samsung Galaxy K Zoom, erstatning for Galaxy S4 Zoom. Det er en smarttelefon med mye kraft samtidig som et flott kamera, det beste av hele serien av Samsung-mobiler.

Samsung Galaxy K Zoom har a 20,7 megapiksler kamera med en 10x optisk zoom. Utover kameraet kommer det heller ikke kort i spesifikasjonene.

Samsung Galaxy K Zoom, spesifikasjoner

Samsung Galaxy K Zoom har en 4,8-tommers Super AMOLED-skjerm med 720p oppløsning. Den har potensielt en Exynos Hexa 6-kjerners prosessor som kombinerer to 1,7 GHz ARM Cortex A-15 kjerner for mer krevende oppgaver og fire ARM Cortex-A7 kjerner for lettere bruk.

Bilde - Samsung Galaxy K Zoom, erstatningen for Galaxy S4 Zoom er nå offisiell

Dette er ledsaget av 2 GB RAM og 8 GB internt minne, som kan utvides gjennom microSD opp til 64 GB.

På den annen side har Galaxy K Zoom tilkoblingsmuligheter 4G / LTE og et batteri på 2.430 mAh, mer enn nok for terminalen. I tilkoblingsmulighet kommer det med WiFi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.0 LE, NFC og GPS + GLONASS.

Galaxy K Zoom leveres med Android 4.4 og mye tilpasset programvare fra Samsung, inkludert for kameraet.

Bilde - Samsung Galaxy K Zoom, erstatningen for Galaxy S4 Zoom er nå offisiell

Kameraet på Samsung Galaxy K zoom

Kameraet bak er utvilsomt den mest bemerkelsesverdige delen av denne smarttelefonen. Den har en 20,7 megapiksler bakbelyst CMS-sensor med en størrelse på 1 / 2,3 tommer. Optisk zoom når 10x.

På den annen side beveger linsen seg i området 24 til 240 millimeter med en blenderåpning fra f / 3.1-6.3. Selvfølgelig har den optisk stabilisering og Xenon-blits for å forbedre bildene betraktelig.

Den har også fokus separasjon og automatisk eksponering (AF / AE), Pro Suggest-modus som anbefaler optimaliserte filtre for hver situasjon.

Det fremre kameraet for selfies holder seg på 2 megapiksler.

Samsung Galaxy K Zoom, pris og tilgjengelighet

Samsung har ikke spesifisert den spesifikke datoen, prisen eller landene den vil være tilgjengelig i. Vi vet bare at det vil være tilgjengelig Fra mai (og ikke i USA). Ryktene antyder imidlertid at prisen vil være rundt 500 euro.