free estadisticas Saltar al contenido

Samsung Galaxy M21: 6000 mAh og bytt til AMOLED for å konkurrere om valuta for pengene i mellomtonen

marzo 18, 2020

Midt-sortimentet til Samsung har formet og tilpasset seg markedet (og kanskje fordi det er mye, mye å velge mellom brukeren) med justeringer i linjene og se alternativer spekket med interessante funksjoner. Den siste linjen som ble utgitt var Galaxy M med Samsung Galaxy M10 og M20 (blant andre senere), mer fokusert på det indiske markedet, men som også ble internasjonalisert, og i dag blir vi introdusert for Samsung Galaxy M21.

Denne linjen av mobiler er preget av å ha noe lavere markedspriser enn hva vi ser i hva som vil være dens ekvivalenter av Galaxy A-serien uten å legge til side spesifikasjoner som kan søkes. I dette tilfellet integrerer M21 en dame 6000 mAh batteri som lover en veldig god autonomi, men la oss se hva annet denne nye mellomtonen har.

Dataark for Samsung Galaxy M21

SAMSUNG GALAXY M21

DIMENSJONER

Å bli bestemt

SCREEN

6,6-tommers SAMOLERT Oppløsning FullHD + 2.340 x 1.080 piksler (420 dpi) Gorilla Glass 3

PROCESSOR

Exynos 9611ARM Mali G72

RAM-MINNE

4 GB / 6 GB

INTERN LAGRING

64/128 GB

BAKKAMERA

48 MP8 MP super vidvinkel (123º) 5 MP dybde

FRAMKAMERA

20 megapiksler

SOFTWARE

Android 10 med ett brukergrensesnitt

BATTERI

6000 mAh Rask lading 15 W

ANDRE

USB C 2.0 fingeravtrykkleser bak, ansiktsgjenkjenning

PRIS

Fra 12.999 rupier (ca. 159.3 euro å endre)

Fra IPS til AMOLED i et kjent design

Tar Samsung Galaxy M20, forgjengeren strengere, som referanse, designlinjer er ganske vedlikeholdt fortsetter med det hakk Det var så unikt i en Samsung den gangen, og nå ser vi det som et vanlig alternativ i mange av merkets mobiler. Baksiden virker til og med i sine proporsjoner og former, inkludert den sentrale fingeravtrykksleseren og som et rektangel med avrundede hjørner og, ja, og etterlater plass til de nå tre bakkameraene.

Samsung Galaxy M21 skjerm

På denne fronten ser vi en 6,4-tommers skjerm som gjennomgår en stor endring sammenlignet med forgjengeren: IPS blir lagt til side og det går til AMOLED, med det de lover å gi en bedre opplevelse på fargene med livlighet. Oppløsningen er i en praktisk FullHD + og den maksimale lysstyrken er 420 nits, med bruk av fronten ifølge produsenten på 90,1%.

Samsung Galaxy M21 anerkjennelse

Den beste Samsung-mobilen i priskvalitet: kjøp og sammenligning guide

Søker å bryte rekorder i autonomi

I sitt interiør er Exynoss 9611 valgt for M21, prosessoren fra huset september september 2019 som vi har sett og testet i mellomtoner-mobiler som Samsung Galaxy A51. Forbedring i RAM-alternativer sammenlignet med M20, noe som gir alternativer denne tiden av 4 eller 6 GB RAM og 46 og 128 GB lagringsplass.

Samsung Galaxy M21 batteri

Et annet viktig hopp er batteriets. I forrige M20 så vi allerede et 5 000 mAh batteri som ga av seg selv det som var forventet og forpliktelsen til denne "betryggende" autonomien er opprettholdt, denne gangen med 6000 mAh, som det ser ganske bra ut med (det vil være nødvendig å se om endring av skjerm og prosessor følger med dette og kompenserer for opplevelsen).

Trippel kameraoppgradering

I kameraer økes det ikke bare i antall, men også i oppløsningen til sensorene. En dybdesensor legges til kombinasjonen av standard og vidvinkel, og etterlater det kamerainnstillinger som dette:

  • Hovedkamera med 48 megapiksler sensor.
  • 8 megapiksler super vidvinkel med 123 graders feltobjektiv.
  • 5 megapiksler dybdesensor.
  • Frontkamera med 20 megapiksler sensor.

Samsung Galaxy M21 bakkameraer

I mangel av å vite størrelsen på det samme, ser vi at oppløsningen til sensorene økes som sagt, hopper fra 13 til 48 i hovedsak, fra 5 til 8 i vidvinkel og fra 13 til 20 i tilfelle av fronten . Med dette lover de gode resultater så vel som allsidigheten som er lagt til portrett-, pro- og nattmodus (selv om pro-modusen i mellomområdet Samsung vanligvis er ganske begrenset).

Smarttelefonen med den beste nattmodusen er ... Vi avslører resultatene av den blinde sammenligningen

Pris og tilgjengelighet på Samsung Galaxy M21

Dette er en lansering som har fokusert for nå på India, så foreløpig vet vi distribusjonsdataene for landet. Serien fortsetter eksklusivt på Amazon, og finner den der fra 12 999 rupier (cirka 159 euro å endre) fra 23. mars.

Samsung Galaxy M21 farger

Vi vil være oppmerksom på dens overgang til det internasjonale markedet hvis det blir bekreftet, noe vi håper på det vi så med M20 i fjor. Det er to modeller å velge mellom med tanke på farger, sort eller blå, i hvert fall for dette første markedet.

del
   
         Samsung Galaxy M21: 6000 mAh og bytt til AMOLED for å konkurrere om valuta for pengene i mellomtonen