free estadisticas Saltar al contenido

Samsung Galaxy M31: 6000 mAh endeløst batteri for en mobil som nå har fire kameraer og mer allsidighet enn noensinne

abril 29, 2020

Fornyelsen av katalogen over Samsung smarttelefoner er fremdeles hektisk, og kommer nå til Europa Samsung Galaxy M31 som allerede dukket opp i India for noen måneder siden.

Denne modellen er en interessant iterasjon av Galaxy M30s som vi så i 2019, og Samsung har satt batteriene for å gi større allsidighet i settet med kameraer, selv om dataene som igjen er overveldende er batteriets, som når 6000 mAh kapasitet.

Dataark for Samsung Galaxy M31

Samsung Galaxy M30s

skjermen

prosessor

minne

lagring

batteri

Bakre kameraer

Kamera foran

Mål og vekt

programvare

andre

pris

SuperAMOLED 6,4 "FullHD + Infinity U

Exynos 9611Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz

6 GB

64 GB + microSD (opptil 512 GB)

6.000 mAh 15W hurtigladning

Hoved: 64 MP, f / 1,8 Ultra vidvinkel: 8MP, f / 2.2 Makro: 5 MP, f / 2.4 Dybde: 5MP, f / 2.2

32MP f / 2,0

159,2 x 75,1 x 8,9 mm Vekt: 191 g

Android 10.0 Samsung One UI 2.0

Dual SIM, Game Booster-teknologi, 3,5 mm jack, fingeravtrykkleser bak, USB-C

279 euro

Velkommen til firekamera

Det er ingen endringer på fronten av enheten, noe som opprettholder hakket fra slipp-typen, men det gjør det bak. Det er der vi kan sette pris på den store forskjellen på denne terminalen med hensyn til forgjengeren: fra det tredobbelte kameraet vi hadde i Galaxy M30s Vi vender oss nå til firekameraet til Galaxy M31.

M31

Samsung har økt innsatsen på hovedsensoren, som går fra 48 til 64 MP oppløsningDen opprettholder 8 MP ultravidvinkelsensor og 5 MP dybdesensor, men de får sammen en ny sensor.

Samsung Galaxy M30S, analyse: en gang ble en 'Power Bank' omgjort til en mobiltelefon

Det handler om et objektiv beregnet for makromodus. Denne sensoren har også en oppløsning på 5 MP, og gir tilgang til den fotografiske modusen som gir enda mer allsidighet til en terminal som til og med vinner i frontkameraet.

Samsung fremhever også videomodusene, med 4K-opptak, hyperlapse-modus, sakte film og den såkalte superstabile modus. Nattmodus er også til stede i miljøer med lite lys.

I frontkameraet er renoveringen også interessant takket være den nye 32 MP-sensoren med f / 2.0 blenderåpning, noe som kan gi fordeler i forhold til den forrige 13 MP-sensoren med samme blenderåpning. I følge produsenten tillater dette kameraet også 4K videoopptak og slow-motion selfies: det vil være interessant å se hvordan disse kameraene oppfører seg i det virkelige liv sammenlignet med de av dens umiddelbare forgjenger.

Det er flere endringer, men ikke hvor det betyr noe, i batteriet

Samsung vedlikeholder chassiset (som bare er 3 g tyngre enn det for Galaxy M30s) og også prosessoren som styrer denne enheten, en bemerkelsesverdig Exynos 9611, men inni denVi vil legge inn de 6 GB RA-minnetM som vil gi mer spillerom for alle slags scenarier.

M31 4

Enheten kommer med Android 10.0 og med den nye versjonen 2.0 av Samsung UI og opprettholder to alternativer som alltid er velkomne: Micro SD-sporet for kort opp til 512 GB og hodetelefonkontakten.

Fingeravtrykssensoren er på baksiden, som i forgjengeren: sensorene under skjermen er beregnet på terminaler med høyere priser for øyeblikket. Ja, i Samsung tilbyr også ansiktsgjenkjenning som låser opp gjennom kameraet foran.

Det som ikke endrer er det som virkelig skiller disse terminalene: det enorme batteriet, som med de 6.000 mAh Det gir tilgang til en eksepsjonell autonomi som blir hjulpet av de komponentene som ikke er for "grådige", og som vil gjøre for mange gleder og gode overraskelser for brukerne.

Hos Samsung lover de autonomier på opptil 21 timer i 'internett'-modus og opptil 26 timer videoavspilling. Denne terminalen støtter i tillegg til hurtig lading med 15W adapter inkludert og den kobles til USB-C-porten på bunnen.

Samsung M31 pris og tilgjengelighet

M31 2

Den nye Samsung Galaxy M31 vil være tilgjengelig 6. mai i tre farger: rød, blå og svart. Det er mulig å reservere dem fra i dag, og salgsprisen er 279 euro.