Samsung Galaxy Mega 2, den nye 6-tommers phablet er nå offisiell

For kort tid siden møtte vi Samsung Galaxy Note 4, en telefon med en 5,7-tommers skjerm og avanserte spesifikasjoner. Men det sørkoreanske firmaet vil betjene alle markedssegmenter, og i dag er et enklere produkt med en enorm skjerm offisielt. Phablets er veldig fasjonable!

Foreløpig vises Samsung Galaxy Mega 2 bare på den offisielle nettsiden til Thailand, men forgjengeren nådde mange land, så la oss håpe at i dette tilfellet skjer det samme. Terminalen har en gigantisk 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1 280 x 720 piksler, en firekjerneprosessor på 1,5 GHz og 1,5 GB RAM.

Lagring er 16 GB, og smarttelefonen godtar minnekort opptil 64 GB. Kameraet bak når 8 megapiksler (og har en LED-blits), mens frontkameraet holder seg på 2,1 megapiksler. Terminalen støtter 4G-nettverk, og installerer Android 4.4 KitKat som operativsystem, den nyeste versjonen i dag. Det vil bli solgt i sort / hvitt farger.

Bilde - Samsung Galaxy Mega 2, den nye 6-tommers phableten er nå offisiell

Uten tvil er det et interessant alternativ for de som ønsker en telefon med veldig stor skjerm til en fornuftig pris. Dessverre, Vi vet ikke noe om prisen på Samsung Galaxy Mega 2, eller når det kan nå Spania eller Latin-Amerika, så vi må vente på mer offisiell informasjon.

Hva synes du om denne enheten? Er det det du leter etter på en mobil, eller foretrekker du en mer behersket terminal?