Samsung Galaxy Note 2 og Samsung Galaxy S4 med trådløs lading

Samsung Galaxy Note 2 og Samsung Galaxy S4 kan nå lades trådløst takket være et nytt og interessant tilbehør. Og det er at begge terminalene har en utrolig grad av popularitet som dette nye tilbehøret kan være veldig nyttig for et stort antall forbrukere. Med denne nye enheten kan begge Samsung-terminalene lades trådløst med alle fordelene dette medfører. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 2 og Samsung Galaxy S4 kan lades trådløst

Samsung Galaxy Note 2 og Samsung Galaxy S4 kan lades trådløst

Og er at dette med trådløs lading er noe høyt verdsatt i nåværende terminaler. Fra begynnelsen av Samsung Galaxy s4 Jeg skulle ha slik teknologi, men endelig, som mange av dere allerede vet, viste det seg ikke å være tilfelle.

Nå vil et nytt tilbehør også tillate oss å lade Samsung Galaxy Note 2 trådløst.

Dette nye ladetilbehøret har en salgspris på rundt 50 til 70 euro avhengig av hvor det er kjøpt. Kanskje viser prisen seg å være noe høy avhengig av hvor du ser, siden et slikt supplement vil gjøre det mye enklere for oss når vi laster terminalene våre.

Disse nye produktene vil være tilgjengelige fra denne måneden, og hvis du fremdeles er interessert i dem, kan du finne mer informasjon ved å klikke på følgende lenke.

Trådløs lading for Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 2

Vi vil gjerne vite hva leserne våre synes om dette nye trådløse ladetilbehøret.

¿Det virker som en god investering for din Samsung Galaxy Note 2 eller Samsung Galaxy S4?