Samsung Galaxy Note 2, oppdatering til Android 4.3 Jelly Bean lekket

Samsung Galaxy Note 2, oppdatering til Android 4.3 Jelly Bean lekket galaxynote2

Mange eiere av Samsung Galaxy Note 2 venter på at det koreanske selskapet skal gi ut en oppdatering for enhetene sine som vil oppdatere dem til Android 4.3. Gelebønne som et tidligere trinn for å oppdatere med Android 4.4 KitKat. Nå, de samme eierne, skal være i hell, fordi det ser ut til at den nye oppdateringen av Android 4.3 Jelly Bean for han Samsung Galaxy Note 2 og at dette har skjedd før det blir offisielt.

Samsung Galaxy Note 2, oppdatering til Android 4.3 Jelly Bean lekket

Samsung har noen problemer med å oppdatere Android 4.3 på Samsung Galaxy S3, og dette har spekulert med en mulig forsinkelse i oppdateringen av Samsung Galaxy Note 2. For noen dager siden viste vi deg at versjonen av Android 4.3 Jelly Bean for han Samsung Galaxy Note 2 Den var nesten klar, og i dag kan vi fortelle deg at den nesten definitive versjonen av denne oppdateringen for denne terminalen har blitt lekket. Samlingen er N7100XXUEMK4 og hvis du under ditt ansvar tør å installere uoffisielle oppdateringer og du liker å prøve det, er det en god versjon fordi det ser ut til å være veldig stabilt.

Alle nødvendige filer og instruksjoner finner du på følgende SamMobile-kobling. Vi minner deg på nytt om at det er en uoffisiell versjon, og at ethvert problem som oppstår under installasjonen eller driften av systemet vil være ditt ansvar.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige