Samsung Galaxy Note 3 8.0 vs Google Nexus 7 vs iPad Mini

Galaxy-Tab-3-80-VS-Nexus-7-656x318

Samsung har i sin katalog presentert et nytt kompakt nettbrett som kommer til å konkurrere med dominerende i denne seksjonen. Så langt har vi brakt deg en sammenligning av dette nye Samsung-nettbrettet med Ipad mini og med Google Nexus 7. I dag gir vi deg den definitive sammenligningen, med to som allerede er et mål og det nye koreanske nettbrettet. En treveis sammenligning mellom Samsung Galaxy Tab 3 8.0, han Google Nexus 7 og Ipad mini. Husk at den tredje tredje generasjonen av Samsung-nettbrett innenfor Tab-serien har 7, 8 og 10,1-tommers modeller, og at det muligens vil komme i løpet av de kommende månedene en dyp renovering av Google og Apple-terminalene.

Design, størrelse og vekt

Når det gjelder de totale dimensjonene til de tre nettbrettene, vil vi ikke finne en stor forskjell. Bare når det gjelder tykkelse vil vi finne bemerkelsesverdige forskjeller fordi både den koreanske nettbrettet og Ipad mini De har en tykkelse på rundt 7,5 mm, mens vi på Google-nettbrettet finner 10,45 mm. Det vil si nesten rundt 30% mindre tykk den koreanske nettbrettet og Ipad mini enn søkemotoren. Når det gjelder vekten, er den lille forskjellen som er til fordel for Samsung-nettbrettet og Ipad mini de veier nesten nøyaktig det samme. Hva om vi vil legge merke til når det gjelder design og motivert av den større størrelsen på skjermen på Samsung-nettbrettet og Ipad mini (8 tommer dårlig talt i begge tilfeller) er at kantene på denne er mye mindre tykke på begge tabletter enn de som er presentert av Google Nexus 7

Nexus 7Nexus 7

I det rent designspørsmålet blir vi møtt med et helt subjektivt poeng som er et spørsmål om smak. De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 vil bli gitt ut i to farger akkurat som Ipad mini mens nettbrettet til søkemotoren bare har det i den typiske mørkegrå. I denne delen er likhetene rikelig mellom Samsung Galaxy Tab 3 8.0 og Google Nexus 7 siden begge er laget med plast av samme kvalitet, så kvaliteten på materialene er jevn. Imidlertid Ipad mini Det presenterer noen edlere materialer og en bedre finish i dette aspektet.

skjerm

Angående størrelse kan vi finne Ipad mini og Samsung Galaxy Tab 3 8.0 mye mer like, siden de nesten har samme skjermstørrelse (8 tommer mot 7,9 tommer), som den egen Google Nexus 7 den holder seg på omtrent 7 tommer.

Når det gjelder oppløsning, er likhetene mer mellom Samsung Galaxy Tab 3 8.0 og Google Nexus 7 Begge har en oppløsning på 1280 × 800 for 1024 × 768 av Ipad mini.

De to foregående punktene gjør at Google-enheten har en høyere pikktetthet siden den har den minste skjermen av de tre med den høyeste oppløsningen av de tre. 189 ppi for den koreanske terminalen, 162 for Ipad mini og 216 for nettbrettet for søkemotoren.

Ipad mini

opptreden

Vi vet fremdeles ikke så godt hvordan Atom Z2560-brikken som vi finner i den to nye Galaxy Tab, utfører. Som vi allerede har forklart ved andre anledninger, er antall kjerner ikke helt avgjørende for ytelsen. Vi har sett flere lag velge denne brikken i det siste, selv om ingen har blitt ordentlig utsatt for benchmarks, selv om den ble sett ekstremt raskt i de første kontaktene til media. Derfor vil ikke prosessorens emne gi oss en ide om hvor raskt det koreanske nettbrettet er, og derfor vil det være til liten nytte å sammenligne med Tegra 3-brikken som fører Google-nettbrettet eller med Apple A5 dual-core 1,5 GHz som monteres Ipad mini.Kanskje med tanke på ytelse hvis det er veldig avgjørende at Samsung Galaxy Tab 3 8.0 inkluderer 1,5 GB RAM sammenlignet med 1 GB som inneholder Google Nexus 7 eller til den latterlige 512 MB Ipad mini. Ikke alle av oss vet allerede ytelsen til Google 7-tommers nettbrett, og det er utmerket, og hva vi skal si om ytelsen til Ipad mini og iOS 6. Så hvis kraften til Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Å nærme seg eller overskride dem vil være like eksepsjonell, og sannheten er at det har kurvverk som a priori er tilstrekkelig forberedt til å nå den makten.

Oppbevaring

Her har vi et designvedtak vedtatt i denne saken av Apple og Google om ikke å inkludere et microSD-utvidelsesspor for å utvide den interne lagringskapasiteten og derfor i Ipad mini som i Google Nexus 7 Vi vil bare ha kapasiteten til modellen som kan være opptil 32 GB for Google-terminalen eller 64 GB for Apple-terminalen.

Imidlertid i Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Samsung har valgt å inkludere et microSD-spor som etterlater den koreanske terminalen i en klar fordel i forhold til konkurrentene, da den kan nå opp til 96 GB (32 GB av den største kapasitetsmodellen + 64 GB lagring via microSD-kort)

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

tilkobling

De tre analyserte nettbrettene er også veldig matchede her, og kan velge en modell med WiFi eller med mobilnett i alle tre tilfeller. Selv om koreaneren vil være i stand til å koble seg til 4G LTE-nettverk, blir nettverk som vi ser i disse dager i reklame, distribuert i landet vårt akkurat nå. Det er klart at alle nettbrettene har WiFi, Bluetooth 4.0 og WiFi Direct. Mens den eneste som har NFC-tilkobling, er Google Nexus 7.

kameraer

Når det gjelder kameraer har vi to av nettbrettene med et hovedkamera på 5 Mpx. Han Ipad mini og Samsung Galaxy Tab 3 8.0. Begge er av akseptabel kvalitet og veldig like. Når det gjelder Google-nettbrettet, taper den i denne delen fordi den mangler dette hovedkameraet. Når det gjelder frontkameraene for videosamtaler som den mest brukte funksjonaliteten, har vi veldig like oppløsninger på 1,2 Mpx i Ipad mini og i Google Nexus 7 og 1,3 i den koreanske terminalen.

Autonomi

Batteriene som monteres på hver av de analyserte tablettene har en veldig lik kapasitet som skiller seg med noen få mAh til fordel for den koreanske. Imidlertid vet vi alle at autonomi også vil avhenge av batterikapasiteten til bruken som brukes av operativsystemet og prosessoren med denne kapasiteten. I sammenligningen som angår oss er det ingen forskjell i operativsystem, siden mellom Samsung Galaxy Tab 3 8.0 og Google Nexus 7. Ikke slik i Ipad mini som presenterer et annet operativsystem som dere alle vet nå. Så forskjellen i autonomi som kan skyldes prosessoren når det gjelder den koreanske nettbrettet og søkemotoren, og legge til en faktor til å ta hensyn til når det gjelder Ipad mini når du bruker iOS og ikke Android.

Nexus 7 vs Tab 3 8.0 vs iPad Mini

Priser og konklusjoner

Dessverre har Samsung for øyeblikket ikke sagt noe om prisen, og de eneste referansene vi har foreløpig er priser gitt av noen distributører, som peker til $ 329. Så vi vil ha to nettbrett som er veldig like i pris Samsung Galaxy Tab 3 8.0 og Ipad mini) og en terminal med en viss mangel, for eksempel en mindre skjerm, mangel på microSD-spor (selv om denne mangelen også presenteres av Ipad mini) eller mangelen på et hovedkamera, men til en pris som er 130 euro lavere enn de to andre.

Så beslutningen om å velge den ene eller den andre nettbrettet er opp til brukeren, da den ikke kunne være noe annet, men med en klar fordel til fordel for Google Nexus 7 for pris hvis vi er villige til å gi opp en rekke ting som kanskje ikke er så viktige.