Samsung Galaxy Note 3, bedre funksjoner, men samme design

Samsung Galaxy Note 3 ville være utstyrt med mer avanserte funksjoner enn forgjengerne, men som ville være maskert under samme design brukt i tidligere modeller. Tilsynelatende ville utformingen av den nye Samsung-phableten forbli intakt.

Samsung Galaxy Note 3, de beste funksjonene under samme design

Samsung Galaxy Note 3, de beste funksjonene i samme design

Angivelig det eneste som kan endre seg i dette Samsung Galaxy Note 3 ville være produksjonsmaterialene som brukes i den. Når det gjelder design, vil terminalen ifølge de siste rapportene ha et spor av den nåværende Samsung Galaxy S4, bare at den logisk nok vil øke størrelsen på skjermen til 6 tommer.

For maskinvare er alle spekulasjoner som er sitert til dags dato ødelagte. I følge den siste informasjonen som er publisert på nettverket, ville Samsung Galaxy Note 3 ha tekniske spesifikasjoner som ganske ligner den på Samsung Galaxy S4. Med alt dette kan vi si at neste Samsung-phablet ikke ville være noe mer enn en Samsung Galaxy S4 med en større skjermstørrelse.

Det er sant at designen ikke er en seksjon som bekymrer Samsung-fans mye så lenge den tilbyr en høyere ytelse enn forgjengerne. Til dags dato design av Samsungs enheter har alle vist seg å være ganske like.

For øyeblikket støttes ikke slik informasjon av noen offisiell kilde, som den kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

Det som virker veldig tydelig, er at Samsung Galaxy Note 3, stole på designet som teller vil øke skjermstørrelsen sammenlignet med forgjengerne.

¿Hva skulle du tro om Samsung bestemte seg for å beholde det samme designet i sin nye Samsung Galaxy Note 3?