Samsung Galaxy Note 3, bekreftet rykter og skjermlekkasje

lekket bilder fra skjermen på Samsung Galaxy Note 3

Nyheter, lekkasjer og spekulasjoner om det nye Samsung Galaxy Note 3 De invaderer overveldende oss de siste ukene, men selvfølgelig inntil Samsung offisielt bekrefter denne enheten, er det ingenting sikkert om det. Hvis du er interessert i å presentere Samsung Galaxy Note 3 I dag noen detaljer som kan interessere deg. Vi har nyheter om presentasjonen av det nye Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy Gear smartklokke i tillegg til et lekkasje fra skjermen til det nye Samsung Galaxy Note 3.

Bare i løpet av de siste ukene har vi fått rykter om forbedring av S-Pen, om den optiske stabiliseringen som Samsung inkluderte i kameraet til den nye terminalen. I tillegg til forbedringer i reproduksjon av video og lyd fra Samsung Galaxy Note 3. I tillegg, som vi allerede har fortalt deg, har Samsung en utpakningsbegivenhet som den har vant oss til 4. september innenfor rammen av IFA 2013-messen i Berlin. I dette tilfellet er det mer enn tydelig at stjerneterminalen som blir presentert vil være den nye Samsung Galaxy Note 3.

Alt dette er ikke offisielt bekreftet av Samsung før nå. Vi sier det så langt fordi konserndirektøren for Samsung for noen timer siden har bekreftet at den nye Samsung Galaxy Note 3 Det vil bli presentert ved den nevnte begivenheten, og at det nye Samsung Galaxy Gear også blir vist oss, og at dette smarturet vil mangle en fleksibel skjerm.

Selv om dette som vi sier allerede er bekreftet av en viktig karakter i Samsung-huset, fortsetter lekkasjer og rykter. Nå i denne verden av lekkasjer får vi et bilde der vi kan se panelet som vil danne skjermen til det nye Samsung Galaxy Note 3 og vi ser at det er ledsaget av et Synaptics berøringspanel.

lekket bilder fra skjermen på Samsung Galaxy Note 3

Selv om vi ikke kan forsikre at bildene som vises her er 100% sanne, kan vi si at kilden er Sonny Dickson, som har vært veldig aktiv den siste tiden med å filtrere virkelige bilder fra forskjellige terminaler. Imidlertid er vi noen dager unna den nye Samsung-terminalen, og vi kan snakke om visse ting og stoppe de utallige ryktene, som som sagt, invaderer oss i det siste om den nye Samsung-terminalen