Samsung Galaxy Note 3, den første smarttelefonen som har spilt inn med 4K-oppløsning

Samsung Galaxy Note 3, den første smarttelefonen som har spilt inn med 4K-oppløsning

Samsung Galaxy Note 3

I følge Korea Economic Daily er den nye Samsung-terminalen, Samsung Galaxy Note 3, Det vil være den første smarttelefonen som spiller inn og spiller av video med 4K-oppløsning, og lyden som følger med de innspilte videoene og som kan spilles av vil være HiFi-kvalitet med 192Kbps / 24 bits.

Det ser ut til at Samsung vil inngå en avtale med hovedaktørene i audiovisuell industri innen rammen av IFA 2013. Husk at 4K-oppløsning betyr firedobling av oppløsningen som du frem til nå har spilt inn eller spilt av video i høyeste kvalitet. Det innebærer å gå fra en oppløsning 1920 × 1080 (Full HD) til en oppløsning 3840 × 2160 (4K UHD), det vil si 8,3 Mpx hver ramme av en video.

Den samme publikasjonen forteller oss om lyden som Samsung Galaxy Note 3 Det kan være av HiFi-kvalitet som er det samme som den nylig introduserte LG G2 klarer akkurat nå. Med andre ord, lydfrekvensen vil være 192 kbps, noe som vil gjøre at du opplever en stor forskjell når det gjelder CD-kvalitet, og det er det vi er vant til nå.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige