Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S5 ville ha 4 GB RAM

Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S5 De kunne komme utstyrt med totalt 4 GB RAM, ifølge de siste innleggene. Uten tvil en ganske bemerkelsesverdig mengde som sikkert ingen av terminalene ville bruke. Vil Samsung gjøre det bra å utstyre terminalene med en så stor mengde RAM?

Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S5, 4 GB RAM

Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S5 kan ha 4 GB RAM

Så vi er overrasket over de siste rapportene relatert til de neste terminalene i Samsung. Enten Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S5 kunne telle i de dypeste fordypningene i innvollene med den ubehagelige mengden på 4 GB RAM.

Og det er at de tilsynelatende fra Sør-Korea har uttalt at de jobber med produksjon av nye høyhastighets RAM-minnemoduler for mobile enheter. Derfor er Samsung Galaxy Note 3 eller Samsung Galaxy S5 terminalene med flest stemmesedler.

Disse LPDDR3-modulene vil være basert på 20nm produksjonsprosess og vil kunne nå hastigheter på opp til 2,133 megabit per sekund. For å gi deg en ide, dobler en slik hastighet det som oppnås i LPDDR2-moduler.

Mangler dette virkelig fra Samsung Galaxy Note 3? Og det er at fra selskapet selv bekrefter de at minnene som brukes på deres mobile enheter vil ha samme hastighet som minnene som brukes i mange nåværende datamaskiner.

Kan du forestille deg en Samsung Galaxy S5 med samme kraft som en stasjonær datamaskin ?. Dette var praktisk talt utenkelig for noen år siden.

I tillegg, og hvis ikke alt dette var nok, fra det egne Samsung De har også hevdet at disse nye sjetongene vil redusere energiforbruket med opptil 20%. Er det noe annet som disse fantastiske sjetongene kan savne?

Likevel er det forstått at disse nye 4 GB-modulene vil kreve et mye større batterikapasitet hvis vi vil ha våre Samsung Galaxy Note 3 Jeg vil overleve i det minste en hel dag med bruk.

Og leserne våre, Hva synes du om det?. Ser du virkelig 4 GB i det neste Samsung Galaxy Note 3?.