Samsung Galaxy Note 3, en Samsung Galaxy S4 med en større skjerm

Samsung Galaxy Note 3 ville være en Samsung Galaxy S4 i alle aspekter bare med en større skjerm. Tilsynelatende vil dette fortsatt opprettholde den samme designen og det samme produksjonsmaterialet for foringsrør, plast. Som forventet har dette forårsaket enormt sinne blant et stort antall forbrukere. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Samsung Galaxy Note 3, samme design som Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy Note 3, en Samsung Galaxy S4 med en større skjerm

Og det er at etter å alltid ha kritisert Apple for sin manglende innovasjon, i dette tilfellet kunne vi også gjøre det mot Samsung. Og det er klart at selskapet vil fortsette å selge millioner og millioner enheter av enhetene sine, men dette kan være en enorm skuffelse for mange av selskapets trofaste.

Personlig vil jeg gjerne kunne se en Samsung Galaxy Note 3 ferdig i metall, slik som for eksempel den nåværende HTC One. Betyr det at Samsung har steget til suksess? Er de allerede i en velstående situasjon, og det er derfor de ikke sliter i de nye terminalene?

Når det gjelder spesifikasjonene, forventes det at den kjører under en firkjernet Qualcomm-prosessor som vil bli ledsaget av totalt 2 GB RAM. I det fotografiske avsnittet ville den nye phabletten fra Samsung ha et 13-megapiksel bakkamera som ville bli supplert med ytterligere 2 megapiksler foran.

Det forventes det Samsung Galaxy Note 3 presenteres i september samme 2013 så herfra vil vi holde deg informert til enhver tid om detaljer eller nyheter relatert til den.

Nå vil vi gjerne vite meningene fra leserne våre om utformingen av denne nye terminalen.

¿Det virker riktig for deg at Samsung fortsetter å bruke det samme design- og produksjonsmaterialet på Samsung Galaxy Note 3?