Samsung Galaxy Note 3 fleksibel skjermversjon i sikte

Samsung Galaxy Note 3 ble offisielt presentert under IFA 2013 i begynnelsen av september, og der fikk vi ikke se eller høre noe om det mulige utseendet til en fremtidig versjon med fleksibel skjerm. Nå ser det ut til at ja, en ny versjon av Galaxy Note 3 med fleksibel skjerm av Samsung.

I går fikk vi vite at Samsung angivelig har til hensikt å følge trenden med billige terminaler og få frem en billigere Galaxy Note 3 med LCD-skjerm og 8-megapikselkamera. Dette var å forvente med så mye “lav pris” oppstyr, men den fleksible skjermen var en stor overraskelse.

Nyheten er gitt av en rapport fra Chosu, der det ble uttalt at det ble arbeidet med å innlemme en slik skjerm.

Hvis dette var tilfelle, ville skjermen være en mye mer praktisk 5,7-tommers skjerm siden den kunne lukkes eller brettes for å passe hvor som helst. Når det gjelder den gjeldende Note 3, er skjermen også 5,7-tommers Full HD Super AMOLED.

Prosessoren er en Qualcomm Snapdragon 800, den har 3 GB RAM og vi kan velge som intern lagring 32 eller 64 GB utvidbar via microSD. Kameraet er på 13 megapiksler.

Vi vet ikke om versjonen av den fleksible Note 3 er en realitet eller bare er et rykte som sirkulerer på nettverket, og heller ikke om det er sant, det vil beholde alle egenskapene nøyaktig de samme som i den nåværende Note 3, noe ganske usannsynlig.

før Samsung ikke bestemmer deg for å nekte eller bekrefte dette. Vi kommer ikke til å bli begeistret bare i tilfelle, selv om drømmer blir levd.