Samsung Galaxy Note 3 funksjoner, pris og spesifikasjoner

Samsung Galaxy Note 3

Nyhetene i dag slutter ikke å komme ut, og hvis vi bare snakket om det siste smartwatch lansert av Samsung, han Galaxy utstyr Den andre flotte presentasjonen av dagen tilsvarer lanseringen av Samsung Galaxy Note 3.

Den siste modellen som ble lansert av det koreanske selskapet er den tynneste og letteste hittil, blant Samsung Galaxy Note 3-funksjoner Fremfor alt skiller seg ut en større skjerm og en lengre batterilevetid enn de forrige.

Samsung Han sier at den nye modellen også tilbyr ekte multitasking med muligheten til å kjøre flere apper på skjermen samtidig, og tilbyr forbedrede S-Pen-evner. Når det gjelder skjermen til Galaxy Note 3 For å fortelle deg at den har en 5,7 tommer, en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og en tynnere ramme enn tidligere modeller. Den har også et 13MP kamera og bare 0,83 cm og veier 167,26 gr. Den kan spille inn 4K video eller 1080p video med 60 bilder per sekund, og Samsung har forbedret ytelse i lite lys. Selskapet har også lagt til støtte for 24-biters, 192 KHz lyd.

Telefonen har 3 GB RAM, opptil 64 GB lagringsplass, en 2,3 GHz firekjerneprosessor (for 4G LTE-versjonen) og en Samsung Exynos 5GHz Octacore-prosessor på 1,9 GHz (i 3G-varianter). Begge modellene har 3200mAh-batterier.

Den støtter WiFi 802.11a / b / g / n / ac, Bluetooth, NFC og GPS. Den har også en infrarød port som lar deg bruke telefonen som en fjernkontroll for TVen.

Samsung Det har gitt muligheten til å kjøre flere applikasjoner side om side. Vi kan for eksempel ha to direktemeldingsapplikasjoner på skjermen samtidig, noe som betyr at du kan chatte med to personer samtidig – og til og med dra og slippe innholdet fra det ene vinduet til det andre.

Samsung Galaxy Note 3 – Multitasking
Samsung Galaxy Note 3 – Flervindu

Selskapet lover også at enheten har bedre støtte for 4G LTE-nettverk takket være 4. kategori LTE-støtte med støtte for flere band.

Han Galaxy Note 3 Den kommer med Android 4.3 Jelly Bean, og vil være tilgjengelig 25. september i 149 land. Den har en imitert skinnfinish på baksiden, og vil være tilgjengelig i svart, hvit eller rosa.

Samsung Galaxy Note 3 – Merknader
Samsung Galaxy Note 3 – 5,7 tommers skjerm
Samsung Galaxy Note 3 – Tilbake
Samsung Galaxy Note 3 – Presentasjon

Prisene på Samsung Galaxy Note 3

Samsung har oppdatert sin pressemelding og lagt til annen relevant informasjon, hovedsakelig angående prisene på denne enheten og dets tilbehør,

De Merknad 3 i sine respektive versjoner i seks farger vil de bli solgt gradvis i slutten av oktober. Skrivebordsdokken er tilgjengelig til € 50,23, og det ekstra batterisettet (som inkluderer et ekstra batteri og et ladesett) vil være tilgjengelig for € 57,63. Begge vil være tilgjengelige ved lansering.

Som for resten av galaxy note 3 tilbehør De inkluderer Flip Wallet for € 50,23 (tilgjengelig i Jet Black, Classic White, Wild Orange og Indigo Blue), og S Cover for € 65.

Når det gjelder selve enheten Samsung Galaxy Note 3 (32 GB) Det vil være tilgjengelig for € 774 i sort / hvitt.

Vi benytter anledningen til også å kommentere Samsung Galaxy Gear-pris Det vil være tilgjengelig i begynnelsen av oktober for € 360 i seks farger – Jet Black, Grey Mocha, Wild Orange, Havregryn Beige, Rose Gold og Lime Green.

Hilsen fra dypet av bytene.