Samsung Galaxy Note 3, funksjoner sett til dags dato

Samsung Galaxy Note 3 viser oss i flere interessante videoer alle funksjonene visninger til dags dato. Og er det uten tvil at den nye Samsung-phabletten blir en annen nummer én når vi snakker om solgte enheter. Til dags dato har vi hørt alle slags rykter knyttet til dette, og det er grunnen til at vi i dag trodde det var veldig praktisk å dele med deg en serie interessante videoer som forklarer og oppsummerer i ganske detaljert form de mulige egenskapene det kunne telle neste samsung-enhet.

Samsung Galaxy Note 3, funksjoner sett til dags dato

Samsung Galaxy Note 3 viser oss dens mulige egenskaper i nye videoer

Så, som vi allerede har fortalt deg, vil vi vise deg en serie interessante videoer som perfekt oppsummerer alle spekulasjonene knyttet til dette Samsung Galaxy Note 3 visninger til dags dato.

For å oppsummere alt dette litt, er det ikke overflødig å si at den nye phablet av Samsung øker ytterligere i størrelse av skjermen din til du kommer 6 tommer.

Innvendig vil den fortsette å opprettholde praktisk talt alle funksjonene som ligger i den nåværende Samsung Galaxy S4. En kraftig firkjerneprosessor, totalt 2 GB RAM samt en kraftig 13-megapiksel bakkameraoppløsning.

Når alt dette er sagt, overlater vi deg her med videoene om de mulige egenskapene til denne Samsung Galaxy Note 3.

Som du kanskje allerede har satt pris på for deg selv, oppsummerer videoene som vi nettopp har vist deg perfekt spekulasjonene som har dukket opp til dags dato.

Som vanlig er vi nå glade for å høre dine egne meninger om saken.

¿Hva vil du at den neste Samsung Galaxy Note 3 skal være utstyrt med??