Samsung Galaxy Note 3, Hva forventer vi av skjermen din?

Samsung Galaxy Note 3, liten refleksjon over de mulige sidene ved skjermen. Vil Samsung fortsette med økningen i panelene?

Samsung Galaxy Note 3, skjermstørrelse

Samsung Galaxy Note 3, betyr det noe?

Og det er som vanlig, når de nye smarttelefonmodellene bare er noen måneder unna å bli presentert, dukker det opp en serie tvil og forventninger angående deres egenskaper, pris eller design.

Dette er tilfelle for den neste Samsung Galaxy Note 3, den har allerede vekket ganske mye røre og mye spekulasjoner rundt hele nettverket.

Men det er at hvis det er noe som skiller seg ut i denne linjen Samsung, Det er den enorme skjermstørrelsen de har, og det er derfor vi denne gangen bare vil fokusere og spesifikt på panelet til denne neste Samsung Galaxy Note 3.

Det er mange spekulasjoner knyttet til størrelsen på den. Samsung Galaxy Note 3 som bekrefter at størrelsen på skjermen kan variere mellom 5,9 og 6,3 tommer.

Er en slik størrelse virkelig nødvendig i en nåværende terminal? Er ikke Samsung Galaxy Note 2 5,5 tommer?

I går informerte vi deg også om de siste ryktene som den nye phablet om Samsung Den vil ha en OLED-skjerm laget av plast for å gi større holdbarhet og høy motstand mot enhver type sjokk.

Å ha en stor skjerm gir oss en bedre opplevelse i alle aspekter av en terminal. For eksempel vil en større skjermstørrelse gjøre det mulig for oss å spille favorittvideospillene våre på en mer komfortabel måte, eller også se på favorittseriene våre med en høyere kvalitet blant mange andre alternativer.

Men … hvis dette fortsetter, hvor mange centimeter vil panelene til fremtidige mobile enheter ende opp?

Er det ikke nok at neste Samsung Galaxy Note 3 har et 6-tommers panel?

Som vi alltid gjør i denne typen billetter, vil vi nå vite førstehånds hva leserne våre synes om den store økningen som terminalskjermer gjennomgår de siste årene.

Hva slags skjerm og hva forventer du av denne Samsung Galaxy Note 3?.