Samsung Galaxy Note 3 kommer nærmere Knox

Han Samsung Galxay Note 3 Det er utvilsomt en av de mest etterlengtede terminalene for dette 2013. Vi har hørt alle slags rykter knyttet til alle dens aspekter. Programvaredelen er selvfølgelig også veldig viktig i dag og er det vi vil snakke om i dag.

Samsung Galaxy Note 3 og Knox

Ved tidligere anledninger fortalte vi deg allerede om Knox, et komplett sikkerhetsverktøy utviklet av Samsung og som fra begynnelsen av måtte ha vært til stede i Samsung Galaxy S4. Til slutt, og av grunner som fremdeles er ukjente, er den ennå ikke lansert.

Med dette pekte logikken på Samsung Galaxy Note 3 som den første terminalen som ville ha en slik applikasjon, og nå, nye rapporter, bringer Knox nærmere den neste phablet av koreaneren.

Og jeg sier at de bringer det nærmere og nærmere, fordi det amerikanske forsvarsdepartementet har gitt ut en pressemelding for å si at Knox er godkjent for bruk på Samsung smarttelefoner og nettbrett som brukes av den amerikanske regjeringen. og militærtjenestene.

Dette er utvilsomt veldig god informasjon, som praktisk talt bekrefter sannheten i ryktene som er sett til dags dato. En ny applikasjon som kan gi den nye en fordel Samsung Galaxy Note 3 over resten av terminalene i det nåværende markedet.

For dere som fremdeles ikke vet mye om hva dette nye verktøyet handler om, her lar vi dere ha en forklarende video av Knox på MWC i år.

I tillegg bekrefter den samme uttalelsen at vi vil kunne se verktøyet senere i hele utstyrssortimentet Samsung. Først vil den bli presentert i samfunnet under Samsung Galaxy Note 3, men dette vil senere nå hele spekteret av enheter fra koreaneren.

Uansett hvor det er et veldig nyttig verktøy som lar oss veldig enkelt skille personlige fra profesjonelle i samme terminal.

Fra Planetared vil vi til enhver tid holde deg informert om detaljer relatert til Knox for Samsung Galaxy Note 3.