Samsung Galaxy Note 3 med dobbelt SIM er nå offisiell

Den nye phablet av Galaxy Note 3 er allerede tilgjengelig for de asiatiske markedene, og i motsetning til den internasjonale versjonen, er det i tillegg til alle funksjonene som vi allerede vet, integrert dual SIM i tillegg til noen andre.

En annen god ide som Samsung har hatt for Asia har vært at i denne spesielle modellen med dual SIM er regionen ulåst, og derfor kan de som bestemmer seg for å skaffe seg et sted hvor som helst i verden med det uten å måtte bytte kort, som det normalt gjør. For de som bor i en annen del av verden og vil ha Samsung Galaxy Note 3 med dobbelt SIM, kan de bestilles der og mottas hjemme siden med regional opplåsing vil det ikke gi oss problemer, denne phablet vil være veldig velegnet for folk som reiser mye .

Funksjonene er stort sett de samme med en 2,3 GHz Qualcoom Snapdragon 800-prosessor, 5,7-tommers skjerm og 13-megapiksler bakkamera.

Prisen i dette tilfellet øker litt hvis vi sammenligner den med versjonen av et enkelt SIM, mer spesifikt har den en minstepris på 735 euro og husk at for tiden er Samsung Galaxy Note 3 rundt 700 euro gratis. For tiden selges det bare i Kina, men det vil nå resten av asiatiske land senere i år.

det håper vi Samsung, begynn å bringe ting som dette til det europeiske markedet siden flere og flere av oss har to numre og derfor to SIM-kort, for eksempel til personlig bruk og arbeidsbruk, og det er veldig ubehagelig å alltid måtte ha to telefoner i vesken .