Samsung Galaxy Note 3 Neo, den lille Note er nå offisiell

Samsung Galaxy Note 3 Neo er allerede offisiell. Han Merk 3 mini Den kommer med en lavere spesifikasjon for å senke prisen.

Til tross for alt er det ikke en lav pris eller mye mindre, og kraften er ganske dyr. Spesifikt senker Samsung skjermen, i størrelse og oppløsning, så vel som sine kameraer eller RAM.

Samsung Galaxy Note 3 Neo har en 5,5 tommers skjerm (0,2 mindre enn Merknad 3) og vedlikeholder Super AMOLED-panelet. Oppløsningen synker til 1280×720 piksler.

Bilde - Samsung Galaxy Note 3 Neo, den lille lappen er nå offisiell

6 kjerner med LTE eller 4 kjerner med 3G

På den annen side kommer LTE-versjonen av Note 3 Neo hexa-core prosessor, med to ARM Cortex A-15 kjerner ved 1,7 GHz og ytterligere fire ARM Cortex A-7 kjerner ved 1,3 GHz. 3G-versjonen blir liggende i fire kjerner ved 1,6 GHz.

Ellers har de begge 2 GB RAM og 16 GB internt minne som kan utvides gjennom microSD. De har også et 2-megapiksel foran kamera og et 8-megapiksel bakkamera med en LED-blits.

I tilkobling, i tillegg til LTE / 4G eller 3G, avhengig av versjon, har den WiFi, NFC og en infrarød port. Batteriet er 3100 mAh. Den kommer også med Android 4.3, selv om den snart vil bli oppdatert til Android 4.4 KitKat.

Mindre men med S-Pen

Dimensjonene til Note 3 Neo er 148,4 × 77,4 × 8,6 mm mens vekten er 162,5 gram.

Som alt Merk, Galaxy Note 3 kommer med S-Pen, smartpennen med funksjoner som Action Memo, Scrapbook, Screen Writing, S Finder, Pen Window eller Multi Window.

Bilde - Samsung Galaxy Note 3 Neo, den lille lappen er nå offisiell

Samsung Galaxy Note 3 Neo, pris og tilgjengelighet

Om tilgjengelighet og pris ingenting bekreftet ennå. Ryktene peker på en veldig høy pris, 599 euro, men vi vet ikke om dette ville vært i 4G eller 3G.