Samsung Galaxy Note 3 Neo, pris avslørt

Samsung Galaxy Note 3 Neo, pris avslørtSamsung Galaxy Note 3 Neo, pris avslørt

I noen uker nå har han snakket om Samsung Galaxy Note 3 Neo, en terminal som hadde blitt spekulert i å være den billige versjonen av Samsung Galaxy Note 3. Den offisielle presentasjonen av den har ikke laget for mye støy, og hvis vi legger til dette at Samsung ikke har snakket på noe tidspunkt om pris eller tilgjengelighet fordi forventningen på den er litt redusert.

Vi kan imidlertid allerede snakke om Samsung Galaxy Note 3 Neo-prisSom alltid takket være litt lekkasje fra en nettbutikk som slipper unna sin katalog for tidlig. I dette tilfellet viser vi til en tysk nettbutikk der vi kan se prisen på de to variantene av Samsung Galaxy Note 3 Neo, den med LTE + -tilkobling og den uten.

Samsung Galaxy Note 3 Neo, pris avslørt

LTE + -versjonen av Samsung Galaxy Note 3 Neo Den er priset til 529 euro mens versjonen uten denne typen tilkobling er priset til 499 euro. Det ser ut til at i likhet med iPhone 5C, ble navnet på billige eller lave kostnader igjen på veien, Samsung Galaxy Note 3 Neo lider av det samme. Husk at du for øyeblikket allerede kan finne den originale versjonen av Samsung Galaxy Note 3 for en lignende pris. Fra Planetared tror vi at hvis dette er prisene på Samsung Galaxy Note 3 Neo Vi tror ikke det vil være en bestselger. Og tror du?