Samsung Galaxy Note 3, nye funksjoner er kjent

Samsung Galaxy Note 3 gir oss nye ledetråder med lekkasje av nye funksjoner. Tilsynelatende fra Samsung jobber de veldig hardt for å tilby det beste av seg selv i sin nye phablet.

Samsung Galaxy Note 3, nye funksjoner er kjent

Samsung Galaxy Note 3, er kjent mer av dens egenskaper

I dag kjenner vi nye data fra Samsung Galaxy Note 3. Hvis alle disse spesifikasjonene endelig viser seg å være sanne, vil vi utvilsomt møte den beste terminalen i år 2013.

I følge de siste publikasjonene ville den nye Samsung-phableten velge å vise oss sitt fulle potensiale gjennom et 5,99-tommers panel i SuperAmoled-størrelse og i stand til å vise oss en HD-oppløsning.

Nå kommer den beste delen. Det spekuleres i at terminalen i de innerste fordypningene av interiøret vil ha en veldig kraftig åttekjerners Exynos-prosessor. I tilfelle dette smaker lite for deg, forteller vi deg også at dette Samsung Galaxy Note 3 Det ville også utstyrt totalt 3 GB RAM.

I det fotografiske avsnittet faller ikke den nye koreanske phabletten i det hele tatt. Dette ville ha på baksiden et utmerket kamera på 13 megapiksler og en LED-blits som kan spille inn video i 1080p kvalitet.

Når det gjelder operativsystemet, for øyeblikket kasseres Android 5.0 Key Lime Pie, som allerede har blitt sagt at den ikke vil bli sett i Google I / O, så Samsung Galaxy Note 3 kan komme under Android 4.2.2 eller Android 4.3 som forventes å bli presentert i løpet av de kommende ukene.

Uten tvil, en veldig komplett terminal med alle aspekter, og som vil gi mye å snakke om når den endelig blir presentert.

Herfra vil vi holde deg informert til enhver tid om detaljer knyttet til denne Samsung Galaxy Note 3.